(DOKUMENT) Neodvolávejte Štěrbovou!, žádá Humpolec hnutí ANO

Oblastní předsedkyně hnutí ANO v Pelhřimově Bohumila Kobrlová požádala místní zastupitele v Humpolci o ponechání Aleny Štěrbové ve finančním výboru.

“ Paní Alena Štěrbová byla do finančního výboru nominovaná za Hnutí ANO2011, které nevidí žádný důvod k jejímu odvolání. Dlouholeté práce i osobního charakteru paní Štěrbové si velmi vážíme. Od postupu pana Mgr. Zdeňka Mikuláška se distancují členové Oblastní organizace ANO2011 Pelhřimov i 15 kandidátů do voleb Zastupitelstva města Humpolec za Hnutí ANO2011 konaných v roce 2018. Ti svůj nesouhlas se zcela nepochopitelným návrhem pana Mikuláška vyjádřili podpisem na listině,“  napsala zastupitelům Kobrlová.

Alena Štěrbová byla náměstkyní hejtmana Vysočiny Františka Dohnala, po té i náměstkyní ministryně školství Petry Buzkové. Návrh na výměnu Štěrbové předložil radní Zdeněk Mikulášek (za ANO), který je dlouholetým zaměstnancem Rodinného pivovaru Bernard. Spolumajitelem pivovaru je dlouholetý příznivec ODS Stanislav Bernard, který je i řadovým zastupitelem města.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů