Super Mario versus Hyper Pop. Naomi Adachi se přes hry dostává k hudbě

17. prosinec 2020

Do Flámu zavítala influencerka, herečka, moderátorka a videoherní guru Naomi Adachi. Stal se z Flámu pořad o hrách? A co jsme si stihli zapařit? Zjistíte v nejnovějším dílu!

Česko-japonské kořeny se u Naomi Adachi promítají nejen do videoherního a hudebního vkusu, ale i do volby oblíbeného pokrmu. Vždy s převahou Nipponu – a vajec. Ty může Naomi kdykoliv a kdekoliv, podobně jako Shakira. Naopak RuPaulovou empowering mantrou Sissy That Walk si ráda dodává odvahu před náročnými výstupy – ať už před televizními kamerami, nebo novým rande.

Dostaveníčko jsme si ve Flámu zvládli ještě dát s našimi oblíbenými herními soundtracky. Dostalo se na opulentní série Super Mario, GTA, Final Fantasy i na novinku Cyberpunk 2077. A samozřejmě i na HOMAM 3. Ho máme rádi snad všichni, no ne?

Jak se jmenoval Naomin kocour? Sleduje filmy ze studia Ghibli? Kolik bude Honzovi v roce 2077? A proč mu Kewu pořád šlape na mikrofon? Poslechněte si Flám s Naomi Adachi!

Playlist:

Bladee & Mechatok – Rainbow
Joe Hisaishi – A Town With An Ocean View
Kana Boob – Naimononedari Revenge The First Take
Shakira – Whenever, Wherever
KOOH – Business and Art
RuPaul – Sissy That Walk
Delfino Plaza – Super Mario Sunshine
HOMAM 3 – Main Theme
Hyper – Spoiler
GTA IV – Theme (Soviet Connection)
Nobuo Uematsu – One-winged Angel
aamourocean – ecchi

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.