Na účes ke kulatému obličeji hledejte inspiraci u celebrit

Ráda byste změnila účes, ale nevíte si rady, jaký k vašemu kulatému obličeji? Nechte se inspirovat známými hvězdami.

Různých tvarů obličejů najdete spousty! A zatímco ženy se spíše hranatějším obličejem se snaží vhodným účesem svoje ostré hrany zjemnit,  ty s kulatým tvarem chtějí dodat obličeji trochu výraznějších kontur. Pokud patříte k té druhé skupině, máme pro vás několik slušivých tipů inspirovaných známými celebritami. Takový, který bude slušet i vám, si v nich určitě vyberete.

Michelle Williams

Známá americká herečka, která na televizních obrazovkách debutovala v kultovním seriálu „Pobřežní hlídka“, se pro krátký sestřih rozhodla už před léty a dodnes ho nosí velmi ráda. Odhalený krk vám navíc opticky prodlouží postavu.

Chrissy Teigen

Ačkoli známá modelka má za sebou asi nejhorší rok svého života, její krásu a styl si můžeme vzít za vzor. Chrissy Teigen ví, co jí sluší, a dlouhých vlasů s ofinou na stranu se drží. Nejčastěji ji můžete vidět s vlasy na jedné straně sepnutými za uchem a na druhé straně jí něžné vlny padají lehce do obličeje.

Miranda Kerr

Bývalá manželka božského Orlanda Blooma, topmodelka Miranda Kerr, má přímo v popisu práce vypadat skvěle. Mikádo na ramena, lehké vlny a ofina hodně na stranu zalichotí vašemu obličeji stejně jako tomu jejímu. 

Kirsten Dunst

Už od dob „Interview s upírem“, kdy jste tuto herečku možná poprvé zaznamenali (i když to ve 12 letech ani zdaleka nebyl její první herecký počin), zůstává Kirsten Dunst věrná téměř stejnému účesu. A dělá dobře! Dlouhé mikádo a plážové vlny jsou pro kulatý obličej perfektní.

Mila Kunis

Nádherná Mila Kunis je naprostý opak všech pravidel o účesech ke kulatému obličeji, a přesto to funguje perfektně! Dlouhé, rovné vlasy dávají jejímu romantickému obličeji jasné kontury a opticky ho zužují.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat