Jak je možné, že veřejnoprávní televize tak dokonale informovaná o dezinformacích nyní záhadně mlčí? Kde jsou vyšetřovatelé diskuzí jako je Wollner, Fridrichová  a další veřejnoprávní "experti"? Jak to, že neletí na Ukrajinu, když vrazi z nacistického praporu AZOV co upalují občany jsou souzeni a Kalouskovi přátelé musí s pravdou ven? A co BIS, která tak vždy úžasně podává zprávy o  dezinformacích v čele novičokovým králem Koudelkou? Proč nyní zoufale mlčí?

 

 

Obžaloba znamená, že vyšetřování je dokončeno a případ jde k soudu. V mém případě Pecherskiy. Obviňují mě z úmyslné vraždy zahrnující vyšší trest. Po zadání obžaloby se vyjádřím k tomu ′′ blbci ′′ na brífinku.

Тетяна Чорновол

V obvinění se uvádí, že společně s jinými osobami se podílela na smrti Volodymyra Zacharova, který uhořel v kanceláři Strany regionů, na jejímž zapálení se obžalovaná podílela. Pokud jí bude vina dokázána (prý se už přiznala), měla by i naše policie začít vyšetřovat, kdo se na těchto nacistických zvěrstvech od nás podílel a kdo tato nacistická zvěrstva schvaloval! Nyní v reakci na obžalobu  na Facebooku uvedla, že  je obviněna za účast v „revoluci hrdosti“.

Proukrajinský Ondřej Soukup tenkrát napsal: Dodnes není jasné, kdo budovu podpálil. Pro ty, kteří se ocitli uvězněni ve vyšších patrech domu, to ale byla smrtící past. Dnes už ale víme:

TOTO BYLA REVOLUCE HRDOSTI!

Tato zvěrstva podporoval Štětina a další!

STRAŠNÉ!

Zde byla fota z Majdanu(ale někdo přes Google) žádá stažení, protože jsou šokující. (Pozor, ne nepravdivá, ale šokující.)

Kdo, je nezjistitelné.

skutečně děsivé

 

Ovčáček Štětinovi položil vstřícnou otázku:

„Takže když Jan Schneider varuje před nárůstem antisemitismu v Evropě, mluví kremelsky a vede kolaborantské žvásty? Ale co čekat od podporovatele neonacistů z praporu Azov, že?“ zeptal a přidal k tomu fotografie Jaromíra Štětiny s praporem Azov.

 

Česká televize

 

A propaganda České televize jela na 200%

Při potyčkách byl podle deníku Ukrajinska pravda podpálen nejen Dům odborů, ale i před ním stojící stanový tábor odpůrců nynějšího ukrajinského režimu. Žhářství mají podle ruské agentury ITAR-TASS na svědomí radikální nacionalisté z organizace Pravý sektor. Prý i na lidi, kteří incident přežili, útočili obušky. Podle ukrajinských médií napadli proukrajinští demonstranti stanový tábor proruských aktivistů, kteří se dali na útěk do budovy. Tu pak po útoku zápalnými lahvemi zachvátil požár. Ukrajinská agentura Unian uvedla, že „z budovy byla vedena mířená palba proti proukrajinským aktivistům“ a že „na zemi leží mnoho nehybných těl, některá jsou zakryta ukrajinskými vlajkami“. Požár prý zachvátil druhé a čtvrté patro pětipodlažní budovy, z níž byli evakuováni lidé. Na místě jsou nejen sanitky a policie, ale i příslušníci speciální jednotky, která „zadržela několik separatistů“, hlásala Česká televize.

Ve skutečnosti zrůda z Majdanu Čornovolová vyvolala falešný poplach o zabitých jako Uhl o zabitém Šmídovi v roce 1989.  Aktivně se účastnila protivládních protestů v rámci tzv. Euromajdanu a stala se jedním z jeho vůdců. 25 prosince 2013 byla údajně poblíž letiště Kyjev-Boryspol pobita skupinou mužů a její fotografie byly následně propagandisticky využity proti vládě. A těmto zvěrstvům tleskal bývalý STBák Štětina, lidé kolem Kalouska, knížete Schwarzenberga a dalších , kteří měli a dodnes mají veřejnoprávní televizi ve svých rukách od útoku dalšího extremisty spacáka Rumla v roce 2000. Časopis „Fortune“ ji tehdy dokonce zařadil   do padesátky největších světových vůdců. A každý, kdo protestoval, byl Jourovou a dalšími pochybnými bojovníky proti dezinformacím různě pejorativně označován. Neměli by být všichni dnes odejiti? Vše, co tvrdili ti "udajní" dezinformátoři" byla pravda a vše, co tvrdili obhájci zaručené bruselské pravdy byla lež a dezinformace.

 

Američané mají zákaz cvičit „neonacisty“ z praporu Azov