Ze svalnatého gladiátora na figuru s nadváhou: Russell Crowe bojuje s kily navíc

V populárním filmu Gladiátor byl Rusesell Crow v roli muže, za kterým by se otočila snad každá žena. Avšak tyto doby jsou dávno pryč. Namísto vyrýsovaných svalů na herci najdete kila navíc. V boji s nadváhou není zrovna úspěšný, z pohledného muže se velmi snadno přeměnil na tlouštíka.

Herecká hvězda

Russell Crow patří mezi velmi populární herce Hollywoodu. Vidět jste ho mohli v mnoha různých filmových rolích, avšak známý je zejména díky tomu, že ztvárňoval většinou charismatické muže. Avšak jeho nejvýraznější role byla v historickém filmu Gladiátor, kde vystupoval jako bojovník Maximus. V té době se mohl chlubit vypracovaným tělem, nad kterým snily velké spousty žen. Avšak jeho atraktivní roky už jsou dávno pryč.

Kila přibývají

I když tento australský herec zřejmě kdysi trávil dlouhé hodiny v posilovně, teď už byste to na něm jen stěží poznali. Namísto dření se v posilovně se totiž zřejmě začal věnovat raději nezdravému jídlu a popíjení piva. Vysekané břicho a mohutné vyrýsované ruce už jsou tedy minulostí. Teď už jsou Russellovy svaly ukryty pod výraznou vrstvou tuku. Rozhodně byste ho tedy nepoznali, pokud očekáváte onoho pohledného muže v roli bojovníka.

Snaha o hubnutí

Tato oblíbená filmová hvězda si zřejmě se svým vzhledem nedělá příliš velkou hlavu. Ačkoliv se chlubil tím, že začal hubnout a daří se mu to, jelikož se zbavil přes 20 kilogramů tuku, aktuálně byste to na něm vůbec nepoznali. Všechny ty shozené kilogramy totiž herec velmi snadno nabral zpátky. Vypadá to tedy, že s vyrýsovanými svaly už je opravdu konec. Russell se totiž už netrápí důsledným cvičením, aby se vrátil zpět do formy.

Russell Crow se stárnutí vůbec nevyhnul. Vyšší věk se na něm výrazně podepsal – a už to vůbec není onen idol žen, který se chlubil svými svaly. Stal se z něj obtloustlý mužík, který už pravděpodobně tak atraktivní roli, jako byl Gladiátor, nezíská.

Zdroje: IMDb, Wikipedia

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu