Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Zamilovaný Jaromír Jágr promluvil o schopnostech své Dominiky: Už se pořádně rozjezdila

Zamilovaný Jaromír Jágr promluvil o schopnostech své Dominiky: Už se pořádně rozjezdila
Zdroj:
+ Dalších 7 fotografií
láska
Jaromír Jágr (48) je už několik měsíců spokojený po boku své přítelkyně Dominiky Branišová (26). Hokejista a modelka začali být spojováni poté, co spolu byli poprvé viděni v červnu letošního roku. Vedle mladší modelky jen kvete a zdá se, že důvodů k tomu má hned několik. Neztrácí například energii řízením, za volantem totiž obvykle sedí právě jeho vyvolená. A prý řídí dobře.

V dřívějších dobách si Jaromír Jágr kromě jízdy po ledě užíval i jízdu v autě, s věkem ale přichází i únava. „Když jsi mladší, tak je pro tebe jízda jako uvolnění, zábava, adrenalin. Ale čím jsi starší, tím si uvědomuješ, že je to zbytečná ztráta energie,“ řekl hokejista pro Blesk a Svět motorů.

To, že ho řízení vyčerpával, zjistil poté, co se dopravil na zápas a zjistil, že je po jízdě unavený snad víc, než po hodině na ledě. Nyní ho proto vozí jeho přítelkyně Dominika Branišová. „V poslední době mě hodně vozí. Už se pořádně rozjezdila. Řidičák tedy měla už dlouho, ale asi čtyři roky nejezdila. Tak si dala pár kondičních jízd a jde jí to. V autě se s ní nebojím,“ přiznal Jágr.

Vzhledem k tomu, že jako Dominiky spolujezdec nemá žádné obavy, přiznává, že v autě často usíná a proto jí do řízení ani nemluví. Když se role náhodou obrátí a za volantem sedí on, jeho láska jízdu také nekomentuje. „Ona mi do toho taky nekecá. A i kdyby, není nic jednoduššího než zesílit rádio,“ směje se hokejová legenda.

Vztah

Krásná modelka Dominika Branišová se vedle hokejového kanonýra objevila v červnu ve Špindlerově Mlýně, kde to mezi dvojicí pořádně jiskřilo. Spekulacím o vztahu pak bylo jeho potvrzením učiněno za dost. Nebylo by divu, kdyby se právě Dominika stala pro Jágra tou pravou, touží totiž po tom samém, po čem prahne jeho srdce – založení rodiny.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy