„Je mi úplně u p*dele zasnoubení chronického nevěrníka a sukničkáře. Hodně štěstí Lelo Ceterová,“ napsala si na svůj instagram Lulu v reakci na zásnuby Karlose Vémoly s jeho Lelou. Ovšem blondýně se silikonem zvětšeným hrudníkem to není až tak úplně jedno, jak v úvodu svého prohlášení pomocí silných slov zmínila - to je celkem zjevné. A sice už ze samotného faktu, že měla potřebu zasnoubení svého někdejšího údajného milence komentovat.

VIDEO: KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou iSport TV

Ať už milenkou MMA bijce byla, nebo nebyla, Zdeňka Černá se přes minulost zjevně nedokáže přenést. Instagramový profil totiž kromě prezentace svého, pomocí plastické chirurgie vylepšeného těla využívá k soustavnému rýpání do dnes už zasnoubené dvojice. Přitom by sama měla být šťastná. V sekci stories svého instagramového profilu totiž Lulu světu internetu představila svého aktuálního partnera.

Doby dávno minulé by tudíž jistě mohla nechat za sebou. Místo toto ale fitness barbie, jak samu sebe Lulu nazývá, využila společnou fotku s novým přítelem k virtuálnímu kopanci směrem ke Karlosovi a matce jejich společné dcery Lili (1). Na černobílý snímek usmívajících se tváří Lulu a jejího partnera totiž rozezlená plastiková fitnesska červenou barvou napsala útočný komentář a opět vinila Karlose z nevěry.        

VIDEO: Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku

Video
Video se připravuje ...

Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku iSport TV

Fotogalerie
64 fotografií