21. prosince 2020 • 20:25

SESTŘIHY: Divočina v Litvínově pro Brno. Dynamo zabralo i bez Vladaře

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Tipsport extraliga se po reprezentační přestávce rozjela pěti zápasy. První duel začal již ve 14:20, kdy vedoucí Třinec svedl přestřelku s Karlovými Vary, které zvítězily 4:3 po nájezdech a uštědřily Ocelářům druhou porážku za sebou. Liberec vyhrál 2:0 v Olomouci. Mladá Boleslav doma narazila na Zlín, se kterým padla 2:3 v prodloužení. Pardubice již bez gólmana Daniela Vladaře, který se vrací do zámoří, porazilo Vítkovice rozdílem 4:3. Závěrečný pondělní zápas mezi Litvínovem a Kometou byl pořádně štědrý na góly, po přestřelce se z výhry 7:6 po nájezdech radovalo Brno.



Přestřelku rozhodl Kaše, Oceláři padli podruhé v řadě

Dva góly poražených dal Martin Gernát, který si vylepšil bilanci na 5+18 a v produktivitě obránců se bodově dotáhl na vedoucího Filipa Hronka (10+13). Pod všechny góly Ocelářů se podepsal Martin Růžička, který si upevnil vedení v kanadském bodování soutěže (10+26).

Hosté nastoupili i s uzdraveným Laukem a reprezentantem Kašem, který zamířil v neděli večer rovnou z letiště do Třince. Karlovy Vary ale postrádaly kvůli automatickému trestu na jeden zápas kapitána Skuhravého, jehož ve čtvrtém útoku nahradil Jiskra. Skuhravý byl s týmem alespoň na střídačce.

A právě devatenáctiletý Jiskra ve svém druhém extraligovém startu otevřel skóre. Prosadil se pohotovou dorážkou z úhlu po střele Mikysky a korunoval střeleckou aktivitu týmu v úvodní třetině (11:6).

Třinec začal od druhé části diktovat tempo hry a otočil vývoj utkání góly ve 24. a 28. minutě. Gernát vyrovnal z dorážky po střele Růžičky, který při druhé gólové situaci zakončil do prázdné branky po skvělé pasu Galvinše. Oceláři mohli vést výraznějším rozdílem, jenže šance Stránského, Draveckého i únik Hrehorčáka zastavil Novotný.

Hosté vystřelili ve druhé třetině jen dvakrát, ve 46. minutě ale z nenápadné akce vyrovnali. Koblasa sice v gólové šanci jen vyprášil Štěpánkův beton, z dorážky přesto vyrovnal bekhendem Kohout. Domácím vrátil vedení v 53. minutě Gernát, který si sjel před branku a zblízka našel místo nad lapačkou Novotného. Hosté ještě reklamovali bránění brankáři ve hře, ale s trenérskou výzvou neuspěli.

Karlovy Vary velmi rychle vyrovnaly, hezkou kombinaci v přečíslení tři na dva zakončil Flek a patřila jim i další střídání, ale šance Vondráčka i Mikúše zůstaly nevyužity.

Hosté promarnili v prodloužení i přesilovou hru, přesto získali v nájezdech bonusový bod. Nejdříve se prosadil v první sérii hostující Černoch, za domácí vyrovnal ve třetím kole Růžička. Poslední slovo měl Kaše, který uspěl s bekhendovou kličkou. Karlovy Vary tak porazily Třinec teprve podruhé z posledních 16 utkání a soupeři částečně oplatily dvě domácí prohry z úvodu sezony (2:5 a 2:7).

Ohlasy trenérů

Václav Varaďa (Třinec): „V první třetině to nebylo z naší strany příliš dobré. I když jsme se drželi hodně na puku v útočném pásmu, tak jsme si nebyli schopni vytvořit vážnější šanci. Ve druhé třetině jsme hráli přesně ten hokej, na jaký jsme zvyklí a Karlovy Vary jsme mačkali. Škoda, že se nám z velkých šancí nepovedlo dát třetí gól a odskočit. Ve třetí třetině to byla bitva. I když jsme vedli, tak Karlovy Vary hrozily hlavně z brejků, ze kterých nám nakonec daly dvě branky a vyrovnaly. Je to zklamání. Chtěli jsme zvítězit, ale dostali jsme hrozně laciné góly po našich individuálních hrubkách, a to se ukázalo jako rozdílové.“

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Věděli jsme, že budeme čelit velké ofenzivní síle, kterou má domácí tým, a to se potvrdilo. I přes veškeré přípravy domácí v některých fázích utkání dominovali. Dokázali jsme jim konkurovat jen díky maximální obětavosti a týmovému výkonu, podpořený výborným Filipem Novotným, který nás držel ve hře. Možná jsme občas měli až přílišný respekt k útočníkům domácích. Když jsme se ale dostali do útočného pásma na kotouč, ukázali jsme, že i my dokážeme hrát s pukem a být nebezpeční. To, že jsme se dvakrát vrátili do zápasu proti tak silnému soupeři a měli jsme poté šanci i zápas rozhodnout, je pozitivní. Jsme velmi rádi za cenné dva body.“

SESTŘIH: Třinec - Karlovy Vary 3:4sn. Lídr padl podruhé v řadě, přestřelku rozhodl Kaše
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 23:47. Gernát, 27:20. Martin Růžička, 52:32. Gernát

Hosté: 11:34. Jiskra, 45:58. Kohout, 54:37. Flek, . D. Kaše

Sestavy

Domácí: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský (C), P. Vrána (A), Martin Růžička (A) – Dravecký, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kofroň, R. Veselý, Kurovský.

Hosté: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – Hladonik, D. Kaše, Flek – O. Beránek, T. Mikúš, Lauko – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Jiskra, Vondráček (C).

Rozhodčí

Kika, Hodek – Bryška, Axman

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400)

Pavelka má první nulu, Pavlík gól

Liberec se ujal vedení ve třetí minutě ve vlastním oslabení. Pavlík vypíchl puk na modré čáře, ujížděl s Vlachem na brankáře Konráda a souhru nakonec po přihrávce do výhodné pozice úspěšně zakončil.

V úvodní třetině se pak hrálo bez větších šancí až do 16. minuty, kdy zůstal puk před Konrádem a Ondrušek zastavil dorážejícího hráče jen za cenu faulu. Nebezpečná byla také Lencova dorážka po Rachůnkově střele, proti které se ale Konrád přesunul včas.

Aktivnější Liberec se dostal také ve druhé třetině do šance jako první, Lenc však trefil z pravé strany jen boční síť. Na konci přesilové hry přesně v polovině zápasu pak dorážel jen do Konrádova betonu hostující Pekař.

Domácí brankář si poradil také se Špačkovou tečí po střele Dlouhého. První velká šance Olomouce přišla až ve 33. minutě. Bambulovu zpětnou přihrávku si málem srazil do branky blokující obránce a Škůrek z následného závaru střílel vedle.

Hned vzápětí se ale do dvoubrankového vedení dostal Liberec. Konrád nejdříve dobře zasáhl proti Pavlíkově střele, o malou chvíli později ale za jeho záda prošla jemně tečovaná Vlachova střela od modré čáry. O minutu později střílel z dobré pozice Birner jen do clonícího obránce.

Převahu Liberce demonstrovala také Pekařova individuální akce, úspěšně zakončit se mu ji však nepodařilo. Domácí Káňa sice pálil z ostrého úhlu do tyče, ale brankář Pavelka měl situaci pod kontrolou.

Hezkou individuální akcí se prezentoval ve třetí třetině liberecký Musil, puk za Konrádova záda však nedostal. Z dobré pozice vzápětí vypálil jen do středu branky domácí Nahodil. Liberec sehrál dobrou přesilovou hru a Musil zamířil z ideální pozice z mezikruží jen do brankáře Konráda.

Poté zkoušel štěstí opět Nahodil, tentokrát zamířil mimo tři tyče. Tři a půl minuty před koncem třetí třetiny si Olomouc vytvořila závar před Pavelkovou brankou, hostující gólman si se složitou situací nadvakrát poradil. Úspěšný byl také proti Bambulově akci kolem branky, tlaku olomoucké formace do brankoviště a závěrečné power play.

Ohlasy trenérů

Zdeněk Moták (Olomouc): „Pro mě osobně je to velké zklamání z výsledku i z výkonu, který dnes byl špatný po všech stránkách. Neviděl jsem tam nic pozitivního. Nedokázali jsme navázat na výkony z posledních zápasů a zaslouženě jsme prohráli. Hosté byli ve všem lepší i přesto, že přijeli v kombinované sestavě. My si v prvních pěti minutách sami dáme gól v přesilové hře. Ale přesilovky jsme dnes hráli celou špatně. Dneska to byl špatný hokej, špatný den, špatné přesilovky a špatný výsledek. Jsem rozčarován a před Vánoci mě to mrzí. Potřebujeme hodně střílet, abychom byli úspěšní. Ve třech zápasech dát dva góly je tristní situace. Akce, které máme řešit střelou, řešíme přihrávkou, mnohdy nesmyslnou. Když už jsme v power play vystřelili, tak to vystřílíme nad. Potřebujeme si udělat volno, trochu vypnout a udělat si Vánoce, i když trochu divné. Sejdeme se 25. prosince ráno a půjdeme znovu do boje.“

Patrik Augusta (Liberec): „Jsme samozřejmě spokojení, utkání jsme tu odpracovali. Byl to poctivý, zodpovědný a odpracovaný výkon a jsme rádi, že jsme tu vyhráli. Věděli jsme, že soupeř bude po vítězství v Třinci na koni a naši hráči k tomu přistoupili velice zodpovědně. Podařilo se nám dát gól v oslabení, což nám hodně pomohlo. Ve třetí třetině jsme se trochu zatáhli a hlavně jsme nechtěli udělat chybu. Hraje se tu vždy těžko. Většinu utkání jsme ale byli lepší v malých soubojích, ze kterých jsme získávali puky. Jednoduše jsme to otáčeli a nechtěli jsme se dostávat do řecko-římských zápasů u mantinelu, protože v tom je Olomouc silná a těžko se proti ní v tomhle prosazuje.“

SESTŘIH: Olomouc - Liberec 0:2. Hanáci vyhořeli v koncovce, rozhodl Pavlík
Video se připravuje ...

Góly

Domácí:

Hosté: 02:44. R. Pavlík, 34:13. J. Vlach

Sestavy

Domácí: Konrád (Lukáš) – T. Černý, Švrček, Škůrek, Valenta, Dujsík, Ondrušek (A), A. Rutar – Burian (C), J. Knotek (A), Bambula – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Pekr – Ostřížek, Gřeš, V. Tomeček.

Hosté: J. Pavelka (Žajdlík) – Šmíd (C), Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kolmann, Havlín – Birner (A), A. Musil, Lenc – T. Rachůnek, Šír, Pekař – J. Vlach, Hrabík, R. Pavlík – A. Dlouhý, D. Špaček, Průžek.

Rozhodčí

Antonín Jeřábek, Filip Vrba – Daniel Hynek, Jan Votrubec

Stadion

Zimní stadion Olomouc

Hübl prohrál v přestřelce, vyrovnal však Lešku

Kapitán Litvínova Viktor Hübl si v pondělí připsal dva body a vyrovnal rekord základní části samostatné české extraligy Petra Lešky. Dvaačtyřicetiletý útočník nasbíral v 1066 utkáních 786 bodů (355+431).

Do první šance utkání se dostal již po 15 sekundách hostující Mueller, pozorného Godlu v brance Vervy ale nepřekonal. Domácí následně převzali iniciativu, ke gólu jim ale pomohla až přesilová hra. Faul Barinky potrestal přesnou střelou lotyšský obránce Balinskis.

I Kometa odpověděla v početní výhodě, přesilovku čtyři na tři využil obránce Král. Hosté pokračovali v aktivitě a o 40 sekund později se zásluhou kapitána Zaťoviče dostali do vedení.

Severočeši však dokázali stejně rychle odpovědět, první extraligový gól v kariéře si připsal Fronk. Kmenový hráč prvoligové Jihlavy má do Litvínova vyřízené střídavé starty a dnes hrál poprvé.

Střelecky bohatá první třetina ale pokračovala a oba celky se prosadily ještě jednou, nejprve opět posunul hosty do vedení Kusko, jenž lehce tečoval Gulašiho střelu od modré, následně vyrovnal pohotovou střelou z otočky kapitán domácích Hübl.

Gólové hody pokračovaly i nadále. Godla zlikvidoval šance Klepiše či Muellera a ve 24. minutě domácí opět vedli. Rychlý protiútok a ukázkové přečíslení dva na jednoho s Hanzlem ideálně zakončil Zdráhal. Kometa však opět rychle odpověděla a vyrovnal Valský, jenž se stejně jako Kusko vrátil z hostování v Olomouci.

Na další změně stavu se podepsala přesilová hra, přesně v čas návratu vyloučeného Demela na led se po Pláškově střele prosadil dorážející Horký. I tentokrát ale soupeř dokázal odpovědět, v 31. minutě vyrovnal kanadský obránce Irving.

I ve třetí části se dokázaly oba celky prosadit v rychlém sledu. Ve 43. minutě posunul Vervu do vedení v přesilovce Lukeš, následné chybné střídání ale potrestal Mueller a ve 44. minutě byla Kometa stejně daleko k výhře jako Severočeši.

V 50. minutě skončil puk za zády Godly po přesilovkové střele, místo vedení Komety však putoval na trestnou lavici Zaťovič za kontakt s brankářem domácích. Hostující kouč Zábranský se snažil zvrátit verdikt rozhodčích trenérskou výzvou, nerozhodný stav se ale nezměnil. I díky tomu zápas dospěl do prodlužení.

O výhře hostů mohl v 63. minutě rozhodnout Bartejs, Godla byl ale připraven. Na druhé straně se Klimeš vyznamenal proti Zdráhalovi, Ščotkovi a Jarůškovi. Vítěze zápasu tak určily samostatné nájezdy. Ty opanovali hosté, Godlu překonali Klepiš, Král i Schneider. Klimeš nestačil jen na nájezd Zdráhala.

Ohlasy trenérů

Vladimír Országh (Litvínov): „Bylo to bláznivé utkání, konečně jsme dali nějaké góly, ale dáme šest branek a nevyhrajeme, to je nepochopitelné. Bylo hodně chyb na obou stranách, některé góly jsme soupeři doslova darovali. Myslím si, že to nakonec skončilo zaslouženou remízou. V nájezdech byl soupeř silnější, ale jak jsem řekl, chyb v defenzivě tam bylo hodně. Tolik chyb jako dnes jsme snad neudělali v předešlých pěti zápasech.“

Jiří Horáček (Kometa): „Jsme šťastní za dva body. Bylo to odpracované utkání s divokým výsledkem, ale konečně jsme byli v koncovce efektivní. Bohužel na druhou stranu jsme udělali docela dost chyb v obraně. V úterý nás proti stejnému soupeři čeká další utkání, podíváme se na video a připravíme se na něj. Určité situace samozřejmě budeme chtít změnit, aby to bylo opět tak divoké. Uděláme vše proto, abychom si body zase odvezli do Brna.“

SESTŘIH: Litvínov - Kometa Brno 6:7sn. Nevídaná přestřelka skončila až v nájezdech pro hosty
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:43. Balinskis, 12:35. Fronk, 16:31. V. Hübl, 23:54. P. Zdráhal, 30:54. Irving, 42:06. F. Lukeš

Hosté: 11:10. F. Král, 11:50. Zaťovič, 15:46. Kusko, 24:34. Valský, 26:58. L. Horký, 43:29. Mueller, 65:00. F. Král

Sestavy

Domácí: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Štich (A), Demel, D. Kolář – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – P. Svoboda, Gerhát, Fronk – Helt, Jícha, Zygmunt.

Hosté: Klimeš (Vejmelka) – F. Král, Pyrochta (A), Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Freibergs, Bartejs – Plášek ml., P. Holík, Mueller – Zaťovič (C), Klepiš, Schneider – Valský, Brabenec, L. Horký – Kusko, F. Dvořák, Šoustal.

Rozhodčí

Pešina, Šír – Lučan, Kis

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov

Bruslaři již bez Zohorny narazili, skolil je Vopelka

Domácí nastoupili už bez Radima Zohorny, kterého povolal Pittsburgh do kempu před startem NHL. Jeho místo v prvním útoku převzal David Cienciala. Úvod zápasu ale patřil hostům ze Zlína. Už po 24 vteřinách hry tečoval Köhlerovo nahození od mantinelu za záda brankáře Růžičky Karafiát a v sedmé minutě zápasu zvýšil na 2:0 pro hosty Řezníček. Za domácí stihl odpovědět ještě v první třetině prvním gólem v mladoboleslavském dresu a druhým v extraligové kariéře Kotala.

V 27. minutě ujel domácí obraně Honejsek, ale jeho zakončení zastavil Růžička levým betonem. Jinak byl ve druhé třetině lepším týmem Bruslařský klub, nicméně žádný puk za záda brankáře Hufa domácí hráči dostat nedokázali.

Obraz hry se pak nezměnil ani ve třetí dvacetiminutovce. S tím rozdílem, že Mladá Boleslav dokázala přece jenom vyrovnat. O druhý gól se postaral po Kousalově přihrávce Flynn. Další změna skóre se už v základní hrací době i přes šance na obou stranách nekonala.

Mladoboleslavští do prodloužení vstoupili s minutu a půl dlouhou výhodou jednoho muže, neboť se v 60. minutě nechal vyloučit Okál. Hosté ale oslabení ubránili a sami se prosadili zásluhou Vopelky, který ujel všem hráčům a prostřelil Růžičku.

Ohlasy trenérů

Pavel Patera (Mladá Boleslav): „Měli jsme špatný začátek, do zápasu jsme vstoupili laxně a Zlín nás zaslouženě dvakrát potrestal. Důležitý byl kontaktní gól na konci první třetiny. Od druhé třetiny už jsme zvedli parametry naší hry, tlačili jsme se tam, ale soupeř výborně bránil. Hodně nám ale chyběl hráč před brankářem, ten tak většinu střel viděl. Ale nakonec můžeme být rádi alespoň za bod, protože ten úvod zápasu byl opravdu špatný.“

Robert Svoboda (Zlín): „Jsme rádi za dva body, moc týmů tady v Mladé Boleslavi nebodovalo. Povedl se nám vstup do utkání a dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Pak jsme ale byli horší ve druhé třetině, báli jsme se hrát a jenom jsme čekali, co udělají domácí. Pak už to byl boj domácích s naším brankářem. Ten ale chytal výborně a podržel nás v těžkých situacích. Pak rozhodlo ubráněné oslabení a šťastný gól z brejku. Jsme za dva body rádi, moc jich nemáme a musíme je sbírat, kde se dá.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Zlín 2:3pp. Domácí bez Zohorny získali pouze bod
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 15:45. Kotala, 47:43. Flynn

Hosté: 00:24. Karafiát, 06:06. Řezníček, 63:05. Vopelka

Sestavy

Domácí: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (C), Pláněk (A), Bernad, Fillman, Šidlík, Allen, Hrbas – Lunter, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský.

Hosté: Huf (Kašík) – Ferenc, Řezníček, M. Novotný, Žižka (C), Nosek (A), Gazda, Hamrlík – J. Ondráček, Karafiát, Köhler – Vopelka, Honejsek, Okál – Šlahař, P. Sedláček, Sebera – Václavek, Poletín, Kubiš (A).

Rozhodčí

Hejduk, Šindel – Lhotský, J. Svoboda

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

hráno bez diváků diváků

Skalp Ostravanů vystřelil Camara

Vítkovičtí vstoupili do utkání s chutí a už po 205 sekundách hry dostali kotouč za brankovou čáru, radost Krenželoka ale zastavil rozhodčí, jenž si všiml jeho hraní rukou. Pardubice mohly odpovědět v přesilové hře, tu ale neproměnily, když nejblíže otevření skóre byl reprezentant Blümel, jenž ale v blízkosti branky nedokázal v zajímavé příležitosti zkrotit rychlý puk.

Ostravané udeřili ve 13. minutě, kdy pardubická obrana zapomněla na osamoceného Deje v předbrankovém prostoru. Pro slovenského útočníka nebylo pak velkým problémem využít Kalusovu pobídku. Velkou šanci srovnat stav měl Poulíček v následné početní výhodě, puk po jeho střele ale skončil na horní tyčce.

Hned v úvodu druhé části se domácí mužstvo bránilo první přesilovce hostí, Ostravané ale soupeřovu branku výrazně neohrozili. Dynamo srovnalo posléze skóre zásluhou Blümela. Pardubický odchovanec dostal ideální pobídku od Poulíčka do mezikruží, odkud se trefil přesně k pravé tyči Svobodovy branky.

V tu chvíli aktivnější Východočeši využili své psychické výhody a ve 29. minutě se ujali vedení: Kousal získal od Mikuše kotouč do ideální střelecké pozice a nemýlil se. Pardubické vedení však netrvalo dlouho - nádhernou akcí vyrovnal ve 36. minutě po Fridrichově nahrávce Mallet. Kanadský útočník získal kotouč, prokličkoval se až těsně před Kantora a puk pověsil přímo nad jeho rameno pod horní tyč.

O výhře pardubických hokejistů rozhodla čtyřicetisekundová pasáž v přesilové hře ve třetí třetině po dvojitém menším trestu pro Werbika za vysokou hůl. Nejprve se z pravého kruhu přesně nad Svobodovo rameno trefil Svačina, chvíli po něm zvýšil na 4:2 ostrou ranou Camara.

Otřesené Vítkovice se z direktu vzpamatovaly zásluhou Malleta v 57. minutě, po Schleissově pasu se kanadský útočník dostal do úniku a z levé strany přesnou ranou na Kantorovu lapačku snížil na rozdíl jediné branky. Severomoravané v závěru vrhli všechny své síly do útoku, 96 sekund před koncem třetí třetiny odvolali brankáře, na vyrovnání ale nedosáhli.

Ohlasy trenérů

Richard Král (Pardubice): „První třetina nebyla z naší strany optimální, chyběl nám v ní větší pohyb. Při založení útoků měli beci více podpořit útok a být více pospolu, těžko jsme překonávali jejich střední pásmo. Od druhé třetiny jsme lepší hrou otočili vývoj utkání, měli jsme za stavu 2:1 zvýšit náš náskok po šancích, kdy jsme si místo zakončení ještě přihrávali. Soupeř srovnal, ale pak jsme se zvedli v přesilovkách a to bylo rozhodující.“

Miloš Holaň (Vítkovice): „Začátek se nám povedl, měli jsme pohyb, vyhrávali jsme osobní souboje, byli na puku a ujali se vedení. Škoda, že po povedené první třetině bylo pouze jednobrankové. Ve druhém dějství nás jakoby umrtvila neproměněná přesilovka, po ní byly Pardubice lepší a často útočily. Do třetí části hry jsme šli se vztyčenou hlavou, ale potopila nás nedisciplinovanost. Mohu do hráčů dostat systém, fyzickou kondici, ale osobní statečnost a disciplínu hůře. Prohrávali jsme záhy o dva góly, ale závěr jsme měli dobrý. V posledních deseti minutách jsme domácí přehrávali, vstřelili jsme kontaktní branku, byli jsme v power play blízko vyrovnání, kde nám chyběly i centimetry. Za druhou třetinu jsme si ale bod asi nezasloužili.“

SESTŘIH: Pardubice - Vítkovice 4:3. Utkání zlomil trest Werbika. Mallet dotahoval marně
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 24:27. Blümel, 28:10. R. Kousal, 46:53. Svačina, 47:33. Camara

Hosté: 11:22. Dej, 35:13. Mallet, 56:20. Mallet

Sestavy

Domácí: Kantor (Klouček) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Holland, Vála – Svačina, Poulíček, Blümel – Camara, R. Kousal, Mandát (A) – Kusý, Anděl, Rohlík – Paulovič, Claireaux, Matýs.

Hosté: Mi. Svoboda (Dolejš) – Trška, R. Polák (C), L. Kovář, Gewiese, Koch, Štencel, R. Černý – L. Krenželok (A), Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, M. Kalus – Mallet, Werbik, Schleiss – Dočekal, J. Mikyska, Fridrich.

Rozhodčí

Hradil, Pražák – Brejcha, Gerát

Stadion

enteria arena

Z V VP PP P Skóre B
1. Sparta 52 32 3 6 11 194:116 108
2. Třinec 52 31 4 5 12 187:130 106
3. M. Boleslav 52 26 6 7 13 167:126 97
4. Liberec 52 24 8 5 15 152:118 93
5. Plzeň 52 24 6 7 15 170:128 91
6. Mountfield 52 26 4 3 19 144:127 89
7. Pardubice 52 21 7 4 20 141:146 81
8. Vítkovice 52 20 4 6 22 130:142 74
9. Brno 52 19 5 6 22 144:152 73
10. K. Vary 52 17 8 6 21 145:176 73
11. Litvínov 52 17 8 5 22 133:146 72
12. Olomouc 52 14 6 5 27 105:156 59
13. Zlín 52 11 3 4 34 108:178 43
14. Č. Budějovice 52 6 4 7 35 128:207 33

Radost libereckých hokejistů z gólu
Radost libereckých hokejistů z gólu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud