BK MLADÁ BOLESLAV

Zlín byl prvních deset minut lepší, mrzel Jakuba Kotalu špatný start zápasu

21. 12. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – V dohrávce šestého kola Tipsport extraligy se Bruslařům nepodařil proti Zlínu vstup do utkání. Po inkasovaných dvou gólech se podařilo v závěru první třetiny snížit svou premiérovou trefou v základní části nejvyšší tuzemské soutěže Jakubu Kotalovi. O průběhu zápasu a vstřelené brance hovoří ve videorozhovoru.

"Ze začátku nám úplně nejezdily nohy, z čehož pramenilo, že byl Zlín prvních 10 minut lepší. Pak si myslím, že už jsme hru srovnali a byl to vyrovnaný zápas," hodnotil nevydařený start zápasu proti Zlínu Jakub Kotala.

Ke konci první třetiny se mu podařilo snížit, čímž nastartoval boleslavskou cestu za jedním bodem, který nakonec Středočeši brali za prohru v prodloužení. "Puk jsem si nevzal, radost z toho samozřejmě mám, tak jako z každého gólu. Ale velký dík patří hlavně Pláňasovi (Martin Pláněk - pozn. red.), který mi to dal do prázdné brány, takže půlka gólu byla jeho," popsal svou první trefu v základní části Tipsport extraligy Jakub Kotala.

Celý rozhovor si můžete přehrát prostřednictvím následujícího videa. Jakub Kotala popisuje také to, co čeká od nadcházejícího utkání proti Českým Budějovicím, jež na domácím ledě čeká Bruslaře už v úterý od 17:20. Vysílat jej v přímém přenosu bude vysílat televizní stanice ČT Sport.

×
Dnes v 17:00 | DOR
HC Energie Karlovy Vary
BK Mladá Boleslav