Pět žen, které do běla rozpálily i agenta s povolením zabíjet

Pět žen, které do běla rozpálily i agenta s povolením zabíjet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V následujícím textu si představíme pět krásných žen, které stály po boku Jamese Bonda. Připomeneme si inteligentní Lois Chiles, která ke své kráse přidala i nesmírnou inteligenci a stala se tak pravým parťákem Jamese Bonda. Následně Evu Green s jejím zajímavým obličejem a uhrančivým pohledem. Femke Jenssen jako šílenou ruskou stíhací pilotku. Snědou krásku Halle Berry s krátkým sestřihem a ke konci Bérénice Marlohe, která nám přinesla velice silný osobní příběh.

Existuje velké množství citátů pojednávajících o kráse. Někteří tvrdí, že krásné ženy to mají v životě jednodušší, protože nemusí pracovat tak tvrdě jako ostatní. Někteří se nedokáží u krásných žen odpoutat od křivek těla a jemnosti tváře a přehlíží tak zjevnou inteligenci. Jiní zas lamentují, že krása je prokletím. Že krásné ženy nejsou tak často zvané na večeře, jelikož se jich muži bojí. Následující článek představí pět krásných žen, které ve filmu rozpálily agenta s povolením zabíjet. Naneštěstí nic takového jako objektivní krása neexistuje, tak se prosím nezlobte, pokud nebyla vybrána ta, která se líbí vám.

 

Lois Chiles jako Dr. Holly Goodhead

 

Začneme Lois Chiles, která si zahrála po bodu Rogera Moora v bondovce Moonraker. Bylo to v době, kdy lidé šíleli po StarWars a tak na sebe sci-fi bondovka nenechala dlouho čekat. Lois Chiles nemůžeme považovat za prvoplánovou krásku. Její hlavní role byla stavěná na vědomostech a schopnostech, které neměl ani sám Bond. Raketoplán pilotovala ona, ne Bond. A bez této schopnosti by nebyl Bond schopen zabránit genocidě, kterou plánoval hlavní záporák. Lois Chiles je taková past na muže, inteligentní a krásná. A chytil se i James.

 

Eva Green jako Vesper Lend

 

Pamatuji si jako včera, když jsem sledoval film „Snílci“, ve kterém se poprvé objevila Eva Green. Úzká podlouhlá tvář, plné rty a výrazné oči dodávají této Bond-girl zjev řecké bohyně. V bondovce Casino Royale došel vztah mezi ní a Danielem Craigem do větší hloubky než u ostatních žen. Úspěch tohoto filmu částečně vděčí také Evě Green. V současnosti dále a úspěšně pokračuje v herecké kariéře. Mohli jsme ji vidět v drsných rolích ve filmech 300: Vzestup říše a Sin city: Ženská, pro kterou bych vraždil. Mezi její poslední počiny patří Dumbo.

 

Famke Janssen jako Xenia Onatopp

 

V bondovce Zlaté oko se představila Femke Janssen jako psychopatická sovětská stíhací pilotka se zálibou v doutnících a vraždách. Není to geniální kombinace pro postavu v sérii Jamese Bonda? Femke Janssen se dále proslavila doktorkou Jean Greyovou v sérii X-men. Bulvár se jejímu jménu vyhýbá, jelikož není proslulá střídáním partnerů, nemístných chováním ani výstřednostmi. Je nadále aktivní herečkou v Hollywoodu a každý rok se natočí alespoň dva filmy, kde ztvární jednu z hlavních rolí.

 

Halle Berry jako Jinx

 

 V okamžiku, kdy se Halle Berry vynořila z lehce zpěněných vln moře a vystoupala na pláž v oranžových plavkách, se mnohým zastavilo srdce. Nejen Pierci Brosnanovi v bondovce Dnes neumírej. Její exotická krása, krátký sestřih a perfektní postava z ní dělaly vynikající představitelku pro Bond-girl. Halle Berry před čtyřmi měsíci oslavila 54 let. Je neustále velmi filmařsky činná. Naposledy jsme ji mohli zahlédnout v posledním pokračování rodícího se kultu, který se nazývá John Wick.

 

Bérénice Marlohe jako Severine

 

Herecký výkon, který předvedla Bérénice Marlohe po boku Daniela Craiga v bondovce Skyfall, byl vydařený. V několika scénách předvedla konzistentní plnou postavu se silnou minulostí. Ve filmu poznáme její cestu od prostitutky k pobočnici záporné postavy a následně její pád. Nejen, že oplývá hereckým umem, ale také značnou krásou. Po bondovce následovalo několik průměrných filmů, tak nám nezbývá než doufat, že ji znovu spatříme v nějaké vydařené roli.

 

Pokud se ve výčtu pěti krásek neobjevila ta vaše, nezoufejte. Jak bylo napsáno na začátku. Nic takového jako objektivní krása neexistuje. Vždy je pouze subjektivní. A díky bondovkám si každý z nás může vždy oživit tu svou femme fatale. A o to přeci nakonec jde. Tak která je ta vaše?