Za idylku s Adélou vděčí Langmajer Troškovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za idylku s Adélou vděčí Langmajer Troškovi!

Langmajer pěje na Trošku samou chválu a není ani divu!
Langmajer pěje na Trošku samou chválu a není ani divu! (Martin Hurda, Profimedia.cz a archiv Blesku)

Čtyřiapadesátiletý herec se s nynější manželkou seznámil díky režisérovi Zdeňku Troškovi (67). K přeskočení příslovečné jiskry totiž  došlo přímo na filmovém place!

„Nakonec se to stalo opravdu skutečností. Dodnes jsem mu vděčný za to, že nás dal dohromady,“ prohlašuje podle webu Ženy.iprima.cz Jiří Langmajer, který se do současné manželky zamiloval během natáčení komedie Doktor od jezera hrochů, kde z nich režisér Zdeněk Troška udělal manželský pár. A jak vzpomíná na začátky s Jirkou Gondíková (47)?

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video se připravuje ...

„Slyšela jsem o něm divný věci. Jak je hroznej, že ráno přijde na plac a v maskérně ani nepozdraví, jenom si lehne, nechá se nalíčit a zase jde dál. Nic z toho jsem nezažila. Od prvního okamžiku na mě působil velmi mile. A jak jsem ho začala poznávat víc a víc, tak už vím, že když ráno nepozdraví v maskérně, tak to není tím, že je namyšlený, ale protože vlastně ještě spí a je úplně mimo,“ tvrdí Adéla.

Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková po svatbě pařili v uniformách!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.