Zařekl jsem se, že nebudu psát o lásce. Ale nikdy neříkej nikdy, připouští Pokáč

22. prosinec 2020

„Začal jsem psát svoje písničky, protože mi přišlo, že 90 % jich je o lásce. Je to v pořádku, ale chtěl jsem se odlišit,“ vysvětluje zpěvák v Blízkých setkáních.

„Prostě jsem si řekl, že se v tom zkusím odlišit. Ale už se to změnilo, protože o lásce občas píšu. Pro svoji přítelkyni píšu ne zrovna zamilovaný, ale osobnější písně mám, ale veřejně bych to nevydával. Od toho tady jsou jiní,“ uvažuje nahlas zpěvák.

Úplně levej

Svojí přítelkyni nejen píše písně, ale přizval si ji do jednoho klipu. „Eliška se mnou byla v klipu Úplně levej. Byl to zrovna jeden z romantičtějších nebo malinko procítěnějších songů, tak jsem si řekl: Než na to najímat herečku, tak tam vezmu Elišku, ušetřím a ještě to pude opravdovější,“ směje se.

Zamilované songy je Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, ochotný považovat za výzvu. „Nikdy neříkej nikdy. A je možný, že nějaký album love songů… To vůbec nezní špatně!“

Jak to funguje doma

S přítelkyní má Pokáč originální domluvu. „Namlít si kávu a vyndat hrnek je moc práce. Tak já Elišku vždycky poprosím, aby mi udělala kafe, že jí za to zahraju. Takhle to máme jako výměnný obchod, že to není úplně zadarmo. Takhle to funguje u nás doma,“ nechává Pokáč nahlédnout do svého soukromí.

Co se stalo s jeho zpěvníkem? Váží si poštovních pracovníků? Věřil jako malý na Ježíška?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související