Každý, kdo se někdy s novorozencem pokoušel cestovat, ví, že i jízda autem může být velkou výzvou. Natož pak zaoceánský let! Tomáši Vernerovi ale nezbyla jiná možnost, pokud chtěl syna ukázat prarodičům z manželčiny strany. Exotická Tammy, rodným příjmením Sutanová, je sice původem Thajkou, vyrostla ale v Kalifornii, a přesně tam teď mladá rodina vycestovala strávit svátky.

VIDEO: 'Tomík' Verner junior: Českou zdrobnělinou krasobruslař zmátl thajské příbuzné

Video
Video se připravuje ...

"Tomík" Verner junior: Českou zdrobnělinou krasobruslař zmátl thajské příbuzné Kisa Císařová, Aleš Brunclík, Martina Šindelářová

Nebýt aktuálně probíhající pandemie viru covid-19, došlo by k rodinnému setkání nedlouho po porodu a v Tomášově rodné zemi. „Kdyby nebyl covid, už bychom tu měli celou thajskou rodinu, která by se přiletěla podívat na první míšené dítě,“ svěřil Blesku s úsměvem náš nejúspěšnější krasobruslař.

Mladí manželé se ale museli přizpůsobit situaci. Pročež počkali tři měsíce, sbalili kufry a vyrazili na letiště. Než nastoupili do letadla, provázela Tomáše Vernera i jeho Tammy obava, jak to především miminko zvládne.

„Přejte nám štěstí,“ vyzvala své fanoušky prostřednictvím sekce stories na instagramu Tammy Vernerová. Po mnoha hodinách cestování se ale zadařilo a pyšná babička Sue Sutanová mohla poprvé pochovat v náručí pod kalifornským sluncem svého vnoučka.  

VIDEO: Tomáš Verner bude otcem: Krasobruslařova thajská manželka je v osmém měsíci

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Verner bude otcem: Krasobruslařova thajská manželka je v osmém měsíci Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií