Hlavní obsah

Juventus - Fiorentina 0:3Ostuda pro Juventus! Ronaldo a spol. schytali nářez od Fiorentiny

Aktualizováno

Fotbalisté Juventusu Turín nezvládli duel 14. kola italské ligy s Fiorentinou. Po vyloučení Juana Cuadrada hráli 72 minut v deseti a doma prohráli vysoko 0:3.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Cristiano Ronaldo v zápase Juventusu s Fiorentinou

Článek

Fiorentina zaskočila obhájce titulu už po třech minutách hry. Veterán "Fialek" Franck Ribéry vysunul do rychlého úniku Dušana Vlahoviče, který přesprintoval obránce a "dloubáčkem" přehodil vybíhajícího brankáře Wojciecha Szczesného.

Další problém pro Juventus přišel v 18. minutě. Cuadrado si při driblinku příliš předkopl míč a ve snaze dosáhnout na něj ve skluzu trefil kotník Gaetana Castrovilliho, za což dostal rovnou červenou kartu.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Cristiano Ronaldo v zápase Juventusu s Fiorentinou

Právě Castrovilli mohl o chvíli později zvýšit, jeho přízemní pokus ale výborným zákrokem vyrazil Szczesny. Juventus pořádně zahrozil až po změně stran, hlavička Cristiana Ronalda do sítě ale nebyla kvůli ofsajdu uznána.

Fiorentina pak v rychlé pětiminutovce mezi 76. a 81. minutou stvrdila zisk tří bodů díky vlastní brance Alexe Sandra a gólu Martína Cácerese, který se trefil do sítě svého bývalého klubu.

Italská fotbalová liga - 14. kolo:
Crotone - Parma 2:1 (24. a 44. Messias - 57. Kucka)
Juventus Turín - Fiorentina 0:3 (3. Vlahovič, 76. vlastní Alex Sandro, 81. Cáceres).

Reklama

Související témata: