Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Období Vánoc patří mezi její oblíbené. Herečka Vlasta Peterková si tak rozhodně ani letošní svátky nenechá ničím pokazit. Už se pustila do pořizování dárečků a vánoční atmosféru si užívala i během naší procházky v srdci Prahy.

„Já už mám nakoupeno. Ze strachu, že zase obchody zavřou, hned když se začaly otevírat, jsem začala nakupovat. Kupodivu nebylo příliš mnoho lidí v obchodech, lidi byli velmi ukáznění,“ svěřila Super.cz herečka, která bude trávit Vánoce se svou rodinou a milovaným vnoučkem Vincentem, kterému bude příští rok pět let.

„Doufám, že mi neodjedou někam k moři, to bych byla nešťastná. Vánoce trávím se synem, se snachou, s jejími rodiči, a hlavně s malým vnoučkem. Jsem šťastná, že si ho pořídili, konečně v mém věku. A já se snažím dodržovat životosprávu hlavně kvůli němu, abych byla čupr babička, aby mi to myslelo, abych měla fantazii a aby se se mnou vnouček nenudil,“ svěřila nám herečka, která se pravidelně objevuje na prknech Divadla Broadway nebo hraje v Divadelním spolku Háta.

Herečka nám také prozradila, jak vypadá jejich tradiční štědrovečerní stůl. „Máme na Štědrý den klasiku. Od té doby, co je syn ženatý a máme vnoučka, je rodina zvyklá na smaženého kapra a bramborový salát, ale můj syn to nikdy neměl nikdy moc rád, takže já jsem dělala řízky, my jsme řízkoví,“ řekla Vlasta Peterková s tím, že od velkého pečení cukroví už upustila.

„Kdysi jsem pekla, ale synáček sladké nejí a pak to zůstalo všechno na mně. Takže po těch Vánocích jsem strašně přibrala, protože vše, co jsem si napekla a udělala, jsem si taky snědla. Pekla jsem taky kvůli té vůni, která vytvoří vánoční atmosféru,“ prozradila herečka, která všem k letošním Vánocům přeje hlavně zdraví.

„Samozřejmě si přeji zdraví, to se říká vždy, když má někdo narozeniny, nebo když mu k něčemu přejete, myslím si, že obzvlášť v této době, to je to nejdůležitější. Přeji ho nejen sobě a své rodině, ale všem lidem dobré vůle,“ svěřila se nám herečka, kterou si diváci pamatují také z oblíbeného seriálu Četnické humoresky, kde hraje hospodyni Blaženku.

Reklama

Další články

Načítám