ANKETA: Bez které pohádky se o Vánocích neobejdete?
Která pohádka patří mezi nejoblíbenější? Foto: Popelka / Česká televize a e-deniky.cz
Litoměřice

Litoměřice - Vánoční cukroví, pohádky a den proválený na gauči. Pro některé naprosto ideální způsob, jak prožít vánoční svátky.

Většina lidí by si Vánoce bez pohádek ani neuměla představit, ale jsou mezi námi i výjimky. Zeptali jsme se proto, jak to vnímáte. Navíc jsme také zjistili, která pohádka je podle oslovených čtenářů nejoblíbenější.

Anketa

01dvorak 

Daniel Dvořák (23 let), atlet

Vánoce bez pohádek? To nejde. Pro mě jsou pohádky tím, co vlastně dělá Vánoce. Každoročně se na ně těším. Mojí oblíbenou pohádkou jsou Tři oříšky pro Popelku. Ale mám rád i další, třeba Mrazíka. Pak taky musím vidět všechny díly Harryho Pottera, které v prosinci v televizi každoročně dávají. 

 02vejdova  

Veronika Vejdová (19 let), studentka

Nejvíc na vánočním období miluji to, že se můžu cpát cukrovím, válet se v posteli a koukat na pohádky. Celý rok se na tohle těším. Mezi mé oblíbené české pohádky patří Tři oříšky pro Popelku, Mrazík a Tři bratři. Pak taky ráda koukám na Grinche a ztraceného Kevina v New Yorku, tedy Sám doma.

 03cesak

Petr Česák (33 let), učitel

Vánoce moc nemám rád, lidi jsou úplně všude. Navíc v obchodech furt otravují s vánočním zbožím. Kromě nákupů jsou lidé líní a neakční. Na pohádky se divám ve zdravé míře. Každý rok se podívám na oba díly Princezny ze mlejna, S čerty nejsou žerty a Dvanáct měsíčků. Na Štědrý den se pak vždy s rodinou koukáme na nějakou pohádku, kterou dávají od 20:00 hodin.

 04winter  

Roman Winter (54 let), elektrikář

Na pohádky se moc nekoukám. Ty starší jsem viděl snad už tisíckrát a nové pohádky podle mě nestojí za nic. Mám rád akorát jedinou pohádku, a to s Čerty nejsou žerty, protože v ní je vynikající vtip a humor.

 05nedvedova  

Zdeňka Nedvědová (66 let), důchodkyně

Vánoce si bez pohádek rozhodně nedokážu představit. Mám je ráda už od dětství. Většinou vidím všechny a mojí nejoblíbenější pohádkou je Pyšná princezna.

 06dvorak

Zdeněk Dvořák (52 let), řidič velkostroje

Pohádky o Vánocích moc vidět nemusím, když už tak Tři oříšky pro Popelku. Za to se ale vždy rád podívám na oba díly Švejka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru