logo

Spalovač tuků HEAT: Recenze na tablety

Doplňky stravy Zajímavosti Tuk
ketodiet heat spalovač tuků

Potřebujete nakopnout metabolismus a zvýšit svou výkonnost? Vsaďte na nový spalovač tuků HEAT! Tento český doplněk stravy obsahuje extrakt ze zeleného čaje a guarany. Proč je tento spalovač tuků tak unikátní? Pomáhá na hubnutí? Co všechno obsahuje a jak funguje?



Spalovač tuků HEAT pochází od české značky KetoDiet, což je zárukou kvality. Kromě vyššího obsahu kofeinu se v něm nacházejí i jiné důležité látky a vitamíny. Podívejte se na další podrobnosti.

✅ Co je přípravek HEAT?

HEAT je spalovač tuků, který se vám bude hodit, pokud budete chtít nabudit svůj metabolismus, urychlit regeneraci či zvýšit svou výkonnost. Hodí se nejen před cvičením, ale i před tím, kdy se potřebujete soustředit (např. v práci nebo při učení). Zobrazit celý text.

V jedné pilulce najdete větší množství kofeinu, které odpovídá dvěma silnějším kávám. Kofein ale pochází z extraktu guarany, proto je jeho účinek dlouhodobý. Dále se v něm nachází extrakt ze zeleného čaje, který má antioxidační účinky. Podívejte, jaké má další účinky

Rovněž ve spalovači tuků najdete L-tyrosine, inositol a vitamíny skupiny B. Právě díky tomuto unikátnímu složení a účinkům je HEAT od KetoDiet tak oblíbený.

Tento doplněk stravy je vhodný nejen pro ty, kteří skončili s dietou KetoDiet, ale také pro všechny ostatní, kteří hledají podporu metabolismu, regeneraci, zlepšení výkonnosti a zmenšení únavy.

Proč je tento spalovač tuků tak dobrý?

  • Pomáhá zlepšit energetický metabolismus
  • Nacházejí se v něm vitamíny a minerály
  • Pomáhá ke spalování tuků
  • Napomáhá ke snížení únavy
  • Pomáhá ke snížení vyčerpání
  • Přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi
  • Povzbudí díky jeho obsahu kofeinu
  • Je velmi levný. Koupíte ho v tomto e-shopu

Doplněk stravy KetoDiet HEAT vyrábí renomovaný český výrobce KetoDiet, který je známý svým účinným dietním plánem. Kromě něj vyrábí řadu potravin, které oceníte nejen při keto stravování.

ketodiet heat recenze

V balení se nachází 60 kapslí. Zakoupíte ho levně v tomto e-shopu

✅ Jaké mají tablety složení?

Tento doplněk stravy má následující složení:
Extrakt z plodů pomerančovníku hořkého 80%, L-Tyrosine, plnidla (mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnany), kofein 11,3 %, extrakt ze zeleného čaje 7,4%, protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), D-pantothenát vápenatý, extrakt ze semen guarany, extrakt z plodů chilli, extrakt černého pepře, kyanokobalamin, thiamin hydrochlorid, D-biotin, inositol, chlorid chromitý, potahovací směs (hydroxypropylmethyl celulóza, uhličitan vápenatý, mastné kyseliny, isomalt).

Látka:1 tableta:
Pomerančovník hořký (extrakt)325 mg
L-tyrosine300 mg
Kofein153 mg
Zelený čaj (extrakt)100 mg
Guarana (extrakt)12 mg
Chilli (extrakt)6 mg
Inositol0,15 mg
Vitamín B56 mg
Vitamín B11,1 mg
Vitamín B122,5 µg
Vitamín B7180 µg
Chrom13,4 µg

✅ Jaké je dávkování?

Dávkování je velice jednoduché. Každý den užijte jednu tabletu, kterou zapijte čistou vodou. Stačí jedna sklenice. Doporučené denní dávkování byste neměli překračovat.

Užijte tabletku buď ráno, nebo před fyzickou aktivitou.

Jedno balení obsahuje 60 tablet, které při doporučeném dávkování tabletky vydrží na dva měsíce.

Kdo je nesmí užívat?

Pilulky KetoDiet HEAT nejsou vhodné pro děti a těhotné ženy. Nejedná se o náhradu pestré stravy, měly by se uchovávat mimo dosah dětí a dávku na den byste neměli překračovat.

✅ Jaká má KetoDiet HEAT pozitiva a negativa?

Tento doplněk stravy má své výhody, ale i nevýhody. Podíváme se na několik z nich.

  • Každý den stačí užít jednu pilulku
  • Je vhodný celiaky, jelikož je bez lepku
  • Pochází od renomované značky KetoDiet
  • Uživatelé si je chválí
  • Tobolky jsou velmi levné, koupíte je v tomto e-shopu
  • Obsahuje hodně kofeinu

✅ Recenze a zkušenosti

Uživatelé mají se spalovačem tuků převážně pozitivní zkušenosti a recenze. Oceňují, že funguje, jednoduše hubnou, je přírodní, stačí jedna tableta, ale někteří jej kvůli vysokému tlaku nemohou užívat. Podívejte se na zkušenosti.

ketodiet heat recenze zkušenosti

Zdroj: heureka

Pokud s ním máte rovněž zkušenost, napište své názory do diskuze.

✅ Kolik přípravek stojí?

KetoDiet HEAT stojí kolem 300 Kč (získáte ho zde). Ověřte si nejlepší cenu.

Toto balení obsahuje 60 pilulek a vydrží dlouhé dva měsíce. Cena za jednu pilulku vychází na méně něž 5 Kč, což je výborná cena. Občas můžete natrefit i na akce a slevy, ačkoliv sleva při této ceně není vůbec potřeba.

✅ Kde můžete HEAT výhodně koupit?

Nejlepší je koupit ho na oficiální stránce www.ketodiet.cz. Prodávají ho tam za výhodnou cenu a mají skladem. K tomu si tam můžete pořídit i plno dalších produktů a potravin.



Diskuze k článku


Opravdu funguje?
Scharka, 16. 2. 2021 21:39
Nový komentář do diskuze: