24. prosince 2020 • 10:06

ZNÁMKOVÁNÍ Plzně: Ondrášek není v pohodě, Staněk může být jednička

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
  • Zklamaní plzeňští fotbalisté během utkání se SlaviíZklamaní plzeňští fotbalisté během utkání se SlaviíFOTO: Pavel Mazáč / Sport

    Výzva proti mistrovi nevyšla. Plzeň prohrála se Slavií 0:1 a podzim zakončí na neuspokojivém devátém místě. Z týmu Viktorie vyčníval Aleš Čermák, zajímavě se předvedl i Jindřich Staněk, který by mohl vytlačit Aleše Hrušku z pozice jedničky. Zdeněk Ondrášek či Ondřej Mihálik naopak nezahráli dobře, kaňkou na zápase byl i nedostatečně potrestaný úder loktem Pavla Buchy. Podívejte se, jaké známky si Plzeň vysloužila od Sportu za zápas se Slavií.

  • Jindřich STANĚK 6

    V sezoně dostal poprvé šanci na úkor zraněného a též chybujícího Hrušky, nicméně ukázal, že právě on by měl být jedničkou. Všechno řešil precizně, ránu Stancia mít nemohl.

    Plzeň - Slavia: Masopustovu dělovku k pravé tyči si pohlídal Staněk
    Video se připravuje ...

  • Luděk PERNICA 6

    Vykartovaný Havel, zraněný Řezník, proto se velmi netradičně postavil na kraj defenzivy. Vedl si obstojně, nezklamal. Hlavně v pokutovém území soupeře o sobě dal několikrát vědět.

    Plzeň - Slavia: Pernicova hlavička po Čermákově centru skončila vedle
    Video se připravuje ...

  • Lukáš HEJDA 5

    Zkušený výkon. Odpustil si lapsy v defenzivě, byl jistý v soubojích, nepropadal. Jen musí výrazně zrychlit rozehrávku, s míčem u nohy přemýšlel pomalu, což mělo dopady na výstavbu hry.

    SESTŘIH: Plzeň - Slavia 0:1. Klíčový duel pro Guľu rozhodl Stanciu
    Video se připravuje ...

  • Jakub BRABEC 6

    Předvedl zřejmě svůj nejlepší výkon po covidové pauze. Jen jednou zbytečně vyrazil na Stancia a byla z toho obrovská šance Simy. Platný v obou šestnáctkách.

    Plzeňský kapitán Jakub Brabec po neproměněné šancí proti Českým BudějovicímFoto Michal Beranek / Sport

  • David LIMBERSKÝ 5

    Hlavně v prvním poločase velmi aktivní, po levé straně několikrát zdařile potáhl útočnou akci. V defenzivní činnosti byl slabší. Když se okolo něj prohnal Sima, složil jen za cenu žluté karty.

    Plzeňský obránce David Limberský během utkání s Opavou Plzeňský obránce David Limberský během utkání s OpavouFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Aleš ČERMÁK 7

    Nejlepší hráč Viktorie. Naběhal spoustu kilometrů, nezvykle silný soubojově, dostatečně agresivní i kreativní. Kolář mu geniálním zákrokem sebral gól, tutovku připravil Mihálikovi.

    Plzeň - Slavia: Čermák našel Mihálika, ten ale neproměnil velkou šanci!
    Video patří k placenému obsahu iSportu
    Odemknout video

  • Lukáš KALVACH 5

    Byl lepší než v předchozích duelech, přesto Plzeň potřebuje, aby byl dominantnější. I proti Slavii bylo vidět, že pozbyl sebevědomí. Neměl na hru takový vliv, jak by si představoval.

    Plzeňský záložník Lukáš Kalvach při souboji v utkání proti Slavii Plzeňský záložník Lukáš Kalvach při souboji v utkání proti SlaviiFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Pavel BUCHA 4

    Po úderu loktem do zátylku Lingra měl být už v jedenácté minutě vyloučený. VAR vyzval sudího Pechance k přezkumu situace, ten se rozhodl jen pro žlutou kartu. Za stavu 0:1 se ocitl v zajímavé pozici před vápnem, ale pálil pouze do připraveného Koláře.

    Plzeň - Slavia: Bucha trefil loktem Lingra zezadu do hlavy, měl dostat červenou?
    Video se připravuje ...

  • Ondřej MIHÁLIK 3

    Dostal první obrovskou herní šanci během podzimu, ale naložil s ní prachbídně. V prvním poločase se vůbec nedostal do hry, poztrácel spoustu míčů, nečetl situace v obraně. Pak se o chlup zlepšil, ale zase zazdil příležitost na vyrovnání. Ani netrefil branku…

    Plzeň - Slavia: Mihálikova hlavička zamířila mimo bránu
    Video se připravuje ...

  • Zdeněk ONDRÁŠEK 4

    Viditelně není v pohodě. Ani proti Slavii se střelecky neprobral. Dostal se do pološancí, jenže je nedokázal zužitkovat. Být na vrcholu výkonnosti, po skvělém trestném kopu Čermáka by jistě skóroval. Jenže on ani netrefil prostor mezi tyčemi.

    Zklamaní plzeňští fotbalisté během utkání se SlaviíFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Adriel BA LOUA 4

    Technickou nedokonalostí ztratil balon na polovině hřiště a z rychlého brejku Slavia rozhodla zápas. Několikrát se hnal s balonem po křídle, ale ani jednou nedokázal přesně odcentrovat. To jeho výkon značně sráželo. A logicky mělo vliv i na konečný výsledek.

    Slávista Sima se snaží projít přes plzeňskou dvojici Ba Loua, LimberskýFoto Pavel Mazáč / Sport

  • Jean-David BEAUGUEL 4

    Přišel na hřiště ve chvíli, kdy už byla Plzeň rozklížená a nejistá. Ani on nepomohl slepit týmový výkon. Často ztrácel balony, neudržel je, ani nerozdal spoluhráčům. Platný nebyl.

    Plzeňský útočník Jean-David Beauguel se prosadil v utkání s Teplicemi Plzeňský útočník Jean-David Beauguel se prosadil v utkání s TeplicemiFoto Pavel Mazáč / Sport

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud