Nejčtenější 2020: nejvíc vás zajímal virus, ale také George Floyd, František Mrázek nebo nosorožec Sudán

Zpravodajský server iROZHLAS.cz přináší přehled osobností, témat a článků, které v každém z týdnů končícího roku upoutaly pozornost nejvyššího počtu čtenářů.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Levý sloupec ukazuje slova, která na iROZHLAS.cz přivedla čtenáře z vyhledávače Google, prostřední pak nejčtenější články zpravodajského serveru. Pravý sloupec zobrazuje nejčtenější články na internetové encyklopedii Wikipedie. Graf pod odkazem zvýrazňuje den, kdy byla návštěvnost článku nejvyšší - ten ale může být i mimo příslušný týden. Pokud se nejčtenější člínek v následujících týdnech opakoval, na jeho místo postoupil druhý nejčtenější.

Každý týdenní záznam ukazuje slova, která na iROZHLAS.cz přivedla čtenáře z vyhledávače Google, nejčtenější články zpravodajského serveru a nejčtenější články na internetové encyklopedii Wikipedie. Graf pod odkazem na Wikipedii zvýrazňuje den, kdy byla návštěvnost článku nejvyšší - ten ale může být i mimo příslušný týden. Pokud se nejčtenější člínek v následujících týdnech opakoval, na jeho místo postoupil druhý nejčtenější.

Petr Kočí