Jak dnes vypadá Laura z Románu pro ženy? Budete zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak dnes vypadá Laura z Románu pro ženy? Budete zírat!

Herečka Zuzana Kanócz
Herečka Zuzana Kanócz (Jakub Ludvík)

Román pro ženy je jedním z našich nejlepších a neoblíbenějších českých filmů. Za jeho úspěchem stojí kromě režiséra Filipa Renče hlavní hvězdy snímku, které na plátně zářily. Jak dnes vypadá herečka Zuzana Kanócz (38), která ztvárnila hlavní hrdinku Lauru?

Ženy tento film zbožňují i po letech a není divu. Román pro ženy z roku 2005 se vryl do srdcí diváků kvůli skvělému příběhu, i kvůli nezapomenutelným hereckým výkonům Zuzany Kanócz, Simony Stašové a Marka Vašuta. Zatímco Marek Vašut a Simona Stašová nezvolnili pracovní tempo ani po tomto trháku, Zuzana spíše zabrousila do vod rodinné idylky. Zuzana podle Blesku žije již deset let s hercem Jurajem Lojem (34), se kterým počala dvě dcery a jednoho syna. Kanócz se již před několika lety rozloučila s tmavou hřívou, kterou vystřídaly i divočejší střihy světlé barvy a sexy oblečky ze slavného snímku vyměnila za kapku ulítlé módní kreace.

Simona Stašová: Vrásky si hýčkám! Vydělávají mi peníze!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.