Dcera Jaroslava Tvrdíka, Jana Tvrdíková, ještě vloni chodila se slávistickým trenérem dětí Filipem Jeřábkem, nečekaně se ale zamilovala do tatínkova svěřence Ondřeje Koláře!

Devatenáctiletá Tvrdíková vyhrála české i světové finále nejprestižnější světové soutěže modelek Elite Model Look a má ambice prosadit se právě v tomto oboru.

"Pro mě byl největší úspěch ve světě přehlídka Chanel, to je takový vrchol. Vždycky se najde něco víc, pro mě je třeba meta fotit pro Vogue, toho bych chtěla dosáhnout," tvrdí odhodlaně. Co ale na její plány a vztah s o sedm let starším brankářem říká její otec?

Jaroslav Tvrdík je prý na svou dceru náležitě pyšný a v kariéře modelky ji plně podporuje, co ale říká na jejího nového partnera?

"Táta s Ondrou měli vždy vynikající vztahy. Když jsem oznámila, že spolu chodíme, určitě se na tom nic nezměnilo. S Ondrou si pak sedli ve dvou a povídali si zejména o tom, jak sladit tuto situaci nejen v rodinném, ale i v pracovním vztahu," odhalila Jana Tvrdíková Blesku.

I Kolář měl prý s novým tchánem řeč, která se údajně nesla v přátelském duchu. "Řekl mi, že jako otec je s tím zcela v pohodě, ale jako šéf má logicky trošku obavy. Myslím si, že je ale všechno v pořádku," řekl brankář stejnému webu. Partneři mimo jiné prozradili, že už mají v Praze společný byt!

"Sice už spolu v Praze bydlíme, ale Vánoce strávíme ještě každý se svou rodinou. Na společné je ještě brzy. Silvestra máme naplánovaného už v páru," prozradil výše zmíněnému webu Ondřej Kolář.

Zamilovaný brankář dokonce fešnou modelku ve volném čase seznamuje se svým rodným krajem! "Když je čas, snažíme se jet do Liberce. Janča si tamní prostředí oblíbila. Máme rádi, když můžeme snídat s výhledem na Ještěd a pak vyrazit na výlet. Je jedinečné, jak si rozumíme. Máme společná oblíbená jídla, filmy, koníčky. Prostě milujeme stejné věci," pěje Kolář na Tvrdíkovou samou chválu.

"V téhle době trávíme hodně času doma, ono to ani jinak nejde. Takže spolu sledujeme seriály. Ondra mě naučil koukat třeba na Slunečnou. Také u nás dost často běží fotbal. Co se jídla týče, oba preferujeme italskou kuchyni," potvrzuje Jana Tvrdíková domácí idylku. Necháme se tedy překvapit, zda to hrdličkám vydrží, nebo půjde jen o úlet, to ukáže ale až čas.