Finále soutěže krásy odsunul koronavirus na neurčito: Podívejte se na 14 krásných finalistek

Finalistky soutěže krásy
Finalistky soutěže krásy
Foto: Archiv Česká Miss
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 26. 12. 2020

Populární soutěž krásy se potýká se stejným problémem, jaký zažívají organizátoři všech společenských akcí. Veškerý život v Česku ovlivňuje koronavirus a s ním spojené vládní restrikce. Organizátoři věří, že nejkrásnější dívku České republiky budou moci vyhlásit o nejdříve. "Vybrali jsme dívky, které jsou nejen krásné, ale mají i dobré srdce a jsou inteligentní," uvedla pro ŽivotvČesku.cz PR manažerka soutěže Magdalena Chládková.

Čtrnáct nejkrásnějších Češek se postavilo před objektiv fotografky Anny Konievy a vznikly oficiální snímky finalistek České Miss. Titulárním partnerem soutěže krásy je společnost ESSENS, proto je i nový název soutěže. O líčení krásných dívek se postaral vizážista Pavel Kortan.

"Líčit missky byl vždy můj sen a teď se mi plní, z čehož mám obrovskou radost. Je to pro mě srdcová záležitost," uvedl Pavel Kortan. Šéfka pro styk s veřejností Magdalena Chládková pak promluvila o tom, jak finále odkládá koronavirová epidemie.

"Finále České Miss se kvůli koronaviru přesunulo. A pevně věřím, že budeme moct oznámit přesný termín co nejdříve," uvedla Chládková pro ŽivotvČesku.cz.

"Přihlásila se spousta krásných dívek, které mají určitě co nabídnout a předvedly svůj talent ve volných disciplínách. Porota vybrala 14 nejlepších slečen a mě těší, že jsou různorodé, že každá je svá a jiná. Jsou nejen krásné, ale i inteligentní a mají srdce na pravém místě," dodala pro ŽivotvČesku.cz Chládková.

Na oficiální snímky finalistek se můžete podívat do fotogalerie. Musíme dát za pravdu pořadatelům, že dívky rozhodně nepostrádají originalitu a půvab.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.