Nahrávku s velmi detailními záběry pohlavního styku jako první zveřejnil na svém webu slovenský deník Plus jeden deň. A přestože ji vzápětí odstranil, na sociálních sítích se během svátků šířila jako lavina. Otřesená modelka pravost ihned popřela a s manželem se rozhodli podat trestní oznámení.

O pomoc požádala také veřejnost. Za jakékoliv informace vedoucí k dopadení autora pornovidea nabízí v přepočtu 1 300 000 korun! „S politováním musím konstatovat, že se objevilo fake video, které má za cíl poškodit a zdiskreditovat mě a mého manžela. Rozhodli jsme se proto podat trestní oznámení a zároveň požádat veřejnost o pomoc při hledání autora a šiřitele této nechutné videomontáže," napsala na svůj instagram, kde připojila telefonní číslo a e-mail. Komentáře jsou pod tímto příspěvkem ale vypnuty.

Sama Andrea po zhlédnutí videa přiznala, že montáž je velmi zdařilá, a kdyby nevěděla, že něco takového nenatočila, tak by si myslela, že je to ona. „Ptám se jenom, co jsme komu udělali a proč s tím někdo vyšel zrovna na Vánoce a hodně tlačil na všechna média, aby to uveřejnila," nechápe kráska důvody, proč je chce anonym zdiskreditovat. „Někdo vytvořil fake video a snažil se ho prodat. Už jsme něco zjistili, ale najít skutečný zdroj autora je hodně těžké... Nejhorší je, že všichni věří, nebo dokonce chtějí věřit, že jsem to já, a je velice složité to vyvrátit," řekla zoufalá Andrea webu Super.cz.

Fotogalerie
56 fotografií