QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podlehli jste novému trendu v otužování? Na Nový rok si otužilci zaplavou v Boleváku

27.12.2020 13:28

Na Štědrý den jste mohli vidět členy Klubu sportovních otužilců Plzeň na vánoční plavbě na plovárně v Hradišti v Plzni. Na Nový rok se chystají okusit vodu v Boleveckém rybníku.

otužilci Hradiště (13)

První veřejné vystoupení uspořádali plzeňští otužilci už 9.12.1973 u Ostende. Vystoupení mělo početné publikum, které podobnou podívanou vidělo na vlastní oči většinou poprvé.

Chcete se také podívat na otužilce, kteří plavou ve studené vodě a nečiní jim to žádný problém? "Začala jsem s otužováním nedávno. Vícero lidí mi to chválilo, zlepšila jsem jim prý jejich imunita, mají lepší náladu, dokážou se víc soustředit a zaměřit se na dech. Při vstupu do vody se musím zaměřit opravdu na dech, soustředit se jen sama na sebe. Půjdu se podívat, jak zvládnou plavbu i otužilci na Boleváku," řekla nadšenkyně v otužování.

Pokud se i Vy zajímáte o otužování nebo u Vás převažuje zvědavost, můžete se přijít také podívat na další plavbu, která se bude tentokrát konat na Nový rok, 1. ledna 2021, do vody se otužilci chystají ve 14 hodin z pláže Ostende u Pointu.

Na fotografie z tradičního koupání otužilců na Štědrý den v řece Úhlavě v Hradišti se můžete podívat zde.

Foto: Qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24