Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinova čekají miminko! Vtipná reakce na fakt, že rodina se rozroste

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinova čekají miminko! Vtipná reakce na fakt, že rodina se rozroste
Zdroj: archiv L. Khousnoutdinove
+ Další 2 fotografie
gratulujeme
Miliardář a matematik Karel Janeček (47) se nechal před nějakou dobou slyšet, že by klidně mohl mít i dvanáct dětí a vůbec by mu to nevadilo. Poslední fotky jeho půvabné partnerky Lilie Khousnoutdinove (32) jasně ukazují, že miminko už je na cestě. Když jsme vystudovanou politoložku oslovili, tak nezapírala. "Možné to určitě je," smála se Lilie po dotazu naší redaktorky.

Matematik Karel Janeček (47) a jeho půvabná partnerka Lilia Khousnoutdinova spolu již mají dceru dceru Isabelu, která se narodila v roce 2018. Nyní je na cestě druhé miminko. "Rozhodně to nemohu vyloučit. Možné to určitě je," smála se Lilie po přímém dotazu s tím, že na další otázky jistě bude ještě plno času. Podle informací eXtra.cz je cestovatelka a politoložka už dávno za prvním trimestrem.

Karel Janeček si tak plní sen o tom, že by mohl mít opravdu hodně dětí. Má dvě dcery Viktorii a Amálku z prvního manželství s manželkou Michaelou.

S Mariem Mhadhbi, která má tuniské kořeny, má Janeček syna Karla Yanise. Ten většinu času tráví s matkou a Janeček dlouho bojoval o to, aby syna mohl vídat.

Lilia Khousnoutdinova má syna Lea z předchozího vztahu a malou Isabelku právě s Janečkem. Na Vánoce to v rodině bývá hodně veselé už nyní.

"Přejeme nádherné Vánoce. Nevím, co ty vaše, ale moje nejdůležitější dárečky běhají šílenou rychlostí po obýváku a dělají pořádný nepořádek," uvedla Lilia k Vánoční fotce na svém Instagramu. Příští Vánoce bude pod stromečkem ještě větší tlačenice.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy