Hvězda Comedy Clubu: Žiju nezdravě, ale je to vlastně celé zdravé

Oblíbení komici Lukáš Pavlásek, Adéla Elbel, Lucie Macháčková, Tomáš Reitz, Karel Hynek, Tomáš Plhoň, Nikola Džokič a mnoho dalších se vrací na obrazovky. V premiérové páté řadě stand-up show Comedy Club, pořadu z vlastní produkce kanálu, se ukážou na nově rebrandovaném kanálu Paramount Network. Diváci mohou sledovat nové díly již od 18. ledna každé pondělí ve 22.30 hodin, hned týden po startu navíc pořad odvysílá svou jubilejní 100. epizodu.

Neustále slyšíme, jak máme zdravě jíst a hýbat se, ale vždyť musíme taky žít. A co vy? Jste v kondici? Žijete zdravým životním stylem?

Adéla Elbel: Jo, já jsem úplně zdravá.

Petr Vydra: No, já teď běhám, manželka se mnou chodí. Já běhám, a ona je rychlejší než já, když jde.

Nikola Džokič: Já nejsem zdravej (ťuká si na hlavu). Já vůbec nevím, nechci, nežiju. Ne.

Karel Hynek: Já jsem svoje tělo naučil, aby si z těch nezdravých věcí, které mu dávám, bralo jenom to zdravé, a ostatního si nevšímalo. Ono se to naučilo. Takže vlastně žiju jenom nezdravě, ale je to vlastně celé zdravé.

Vykazuje vaše tělesná schrána nějaké paranormální jevy nebo paradoxy?

Petr Vydra: Já jsem paranormální jev zažil, když mi vypadly zuby a narostly mi nový. Když si to představím, tak to je přece strašidelný.

Honza Studnička: Když zvedám auta silou vůle, tak se mi spustí krev z nosu, ale to je asi normální ne? Nebo jak to máte vy?

Adéla Elbel: No jo, to se mi stalo, že jsem si dala hamburger, který měl tři sta gramů, ale přibrala jsem kilo. Tak to je hodně paradox. Na prd zase.

 

Jakou zdraví nejškodlivější věc jste ve filmu nebo seriálu viděli?

Honza Studnička: Sáhnout na psa Johnu Wickovi. To bude nezdravé, si myslím.

Adéla Elbel: No, já jsem viděla třeba film Zkrocená hora, kde ti dva kluci, to není moc zdravé, jedli pořád fazole z konzervy. A to je prostě na prd. Ale taky tam hodně chodili po těch horách, takže to je vlastně i zdravé. Dobré. Win-win. Prd-win.

Petr Vydra: Když si Leonardo DiCaprio koupil lístek na Titanik. Protože otužování je zdravé, ale tady platí to, co u všeho – nic se nemá přehánět.

 

Foto: TV Prima