Silvestrovské odpoledne z Hradce Králové bude plné zábavy, zajímavého vyprávění i živé hudby!

31. prosinec 2020

Ve čtvrtek 31. prosince 2020 se od 14:00 do 16:00 hodin můžete těšit na speciální silvestrovský program z Hradce Králové.  Po 14 hodině vypukne Silvestriáda s imitátorem Václavem Faltusem a Karlem Sladkým. Uslyšíte plejádu hlasů a také historky ze zákulisí. 

S kytarami do studia dorazí po 15 hodině východočeští muzikanti Miloš Dvořáček, Víťa Troníček a Michal Horák. Naživo zahrají k dobré silvestrovské pohodě.

Čtěte také

A hostitelům, tedy moderátorovi Karlovi Sladkému a hudebnímu dramaturgovi Tomáši Katschnerovi, řeknou co je pobavilo a co dělají, když nehrají.

A dozvíte se také, kdo z nich vyměnil v této době kytaru za dřevorubeckou pilu. Chybět nebude ani společná píseň, která bude přáním do nového roku.

Rozhlasovým silvestrovským odpolednem na vlnách Českého rozhlasu Hradec Králové vás bude provázet Karel Sladký.

Karel Sladký, Miloš Dvořáček, Michal Horák, Tomáš Katschner a Víťa Troníček ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Už teď se na vás všechny těší!

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.