Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Donedávna byla vnímána pouze jako vítězka soutěže Dívka roku ročníku 2016. Nyní ale Gabriela Gášpárová (23) vystrkuje růžky v nejrůznějších uměleckých oborech. Zkouší se prosadit jako modelka, influencerka, moderátorka, zahraje si v několika filmech, zhostila se hlavní role v klipu kapely Perutě a nyní se snaží sama prosadit jako zpěvačka.

V době adventu vydala rodačka z Velké Bíteše tematickou písničku. Natočení songu stihla v rekordním čase.

„Ze začátku jsem měla v úmyslu dát dárek své rodině, kterou nade vše miluji. Vůbec jsem písničku nechtěla pouštět ven. Rozhodně se nepokládám za zpěvačku, ale chodila jsem na zpěv k Lindě Finkové, které moc děkuji. Všichni lidé, kteří mi pomáhali, byli úplně super, a hlavně malá Karolínka Lískovcová. Bez ní bych to nedokázala, jednou z ní bude slavná zpěvačka,“ připomněla v rozhovoru pro Super.cz Gabriela mladou kolegyni, která s ní v klipu vystoupila, a dodala, že právě Karolínka byla jednou z těch, na které se mohla stoprocentně spolehnout.

Přestože Gášpárová nesní o hudební kariéře, tuto dráhu nezatracuje. Její vánoční song totiž zvedl vlnu emocí. „V pozitivním slova smyslu se to zvrtlo, hodně fanoušků mi píše, jak to bylo super. A když jsem viděla, jak píseň zapůsobila na mou rodinu, byla jsem strašně moc šťastná. Budu přemýšlet, co s tím dál, jsem sama překvapená, jaký úspěch to mělo,“ dodala Gabriela Gášpárová.

Jak hodnotíte vánoční klip Gábriely Gášpárové?
Měla by zpívat dál.
17 %
Její klip ve mě nevyvolává žádné emoce.
11,9 %
Ať se raději drží modelingu.
71,1 %
Celkem hlasovalo 7264 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám