InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Řidič způsobil nehodu na benzince. Byl opilý a ujel, policistům ale neunikl

BLATNÁ – Do stojanů s vystaveným zbožím vjel v neděli 27. prosince po 19. hodině řidič osobního vozidla na benzinové stanici v ulici Plzeňská v Blatné. Způsobil tím škodu za necelých 15 tisíc korun. Jenže místo toho, aby zastavil a událost oznámil, z místa ujel. To mělo své důvody. „Řidič byl totiž pod vlivem alkoholu,“ upřesnila policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

 

Ulicemi města muž odjel do ulice Purkyňova, kde auto zaparkoval. Policejní kontrole se ale nevyhnul. „Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní. Jízda s naměřenou hodnotou přes 1,5 promile alkoholu v dechu se třiapadesátiletému muži rozhodně nevyplatila. Za jízdu pod vlivem alkoholu a způsobenou škodu na majetku mu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," poznamenala Jaromíra Nováková.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace