InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandal o Vánocích doma nebyl, venku způsobil škodu za desítky tisíc

TÁBOR – Škodu za desítky tisíc korun způsobil vandal či vandalové během vánočních svátků. Policisté pátrají po pachateli či pachatelích, kteří zřejmě v době od 20. hodiny čtvrtku 24. prosince do 5. hodiny pátku 25. prosince poškodili plastový sloupek drážního hlásného telefonu. Ten se nacházel v železničním koridoru Českých drah, a to v prostoru přiléhajícímu k Choustnické ulici v Táboře. „Ulomením a vyvrácením sloupku na násep trati byla železniční správě způsobena škoda ve výši 50 tisíc korun. K ohrožení provozu dráhy ani drážních vozidel naštěstí nedošlo,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek. Policisté přivítají jakékoli informace k tomuto činu.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Jak jsem psal jinde,už se vykašlete vy chytrolíni a sluníčkáři na Měú na světýlka a investuje jinam!!!Dokud se to nestane u vás před domem,tak rozum fakt nedostanete!!!Chytrý a důležitý jste až do ... ale nic pořádného neuděláte a nevymyslíte.A MP dělá co??Vybírá pokuty na poplatek za cyklokros???To je hnus Velebnosti!!!!

    Vloženo 29.12.2020 17:13:32

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Najít a zlámat hnáty nic jiného si nezaslouží

    Vloženo 29.12.2020 13:26:43

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace