Nové vedení Dukly je nejkvalitnější z těch, která tu od roku 2015 pamatuji, libuje si Paukner

Nové vedení Dukly je nejkvalitnější z těch, která tu od roku 2015 pamatuji, libuje si Paukner

Dukla, jež je po druholigovém podzimu až osmá, sehraje svá lednová vystoupení v Tipsport lize v Horních Počernicích a to proti Hradci Králové, Táborsku a béčku Sparty.

Jaké novoroční přání vyřkl předseda představenstva dejvické značky z Julisky Ing. Bohumil Paukner?

"Prozatímní výsledky A mužstva, které je, ať chceme nebo nechceme, výkladní skříní klubu, nás zatím neopravňují k vysokým ambicím, které jsme si před sezónou vytkli. Budeme se všichni snažit, aby nám jarní část vyšla lépe, než ta podzimní," přednesl na stránkách fkdukla.cz první muž Dukly.

Do budoucna je optimistou i díky sportovnímu úseku, jehož práci si nemůže vynachválit. "Dukla Praha má od léta nové vedení. Myslím, že nejkvalitnější z těch, která tu od roku 2015 pamatuji. Mladé, pracovité, energické a přitom nepostrádající nezbytné zkušenosti. To je určitý příslib pro budoucnost. Na rozdíl od svých předchůdců bude ovšem toto vedení muset čelit daleko složitější situaci (a nemyslím tím jen koronavirus) a nebude mít už tak komfortní podmínky, jakým se před nimi těšili ve funkcích sportovního a výkonného ředitele jejich předchůdci," pokračoval šéf tradičního celku z metropole, jehož trikot v minulosti oblékala celá řada reprezentantů.

Jaro by mělo podle jeho slov přinést návrat na lepší pozice. "Logicky se jim tím zúží i jejich manévrovací prostor. Přesto věřím, že si s touto situací dokáží poradit, protože vidím jejich motivaci a tou nejsou prioritně peníze. Věřím, že se stejnou motivací půjdou do jarních bojů i naši hráči a všichni, kdo v klubu a pro klub pracují," uzavřel na fkdukla.cz podnikatel Paukner.

Rozpis zápasů Dukly:

10. ledna (neděle), 10:30 FK Dukla Praha – FC MAS Táborsko
23. ledna (sobota), 10:30 FK Dukla Praha – AC Sparta Praha „B“ (přímý přenos Nova Sport)
26. ledna (úterý), 10:30 FK Dukla Praha – FC Hradec Králové

Kádr Žižkova je podle Oulehly velmi dobrý, kvalitní a zkušený, i tak má ale v hlavě 2 až 3 jména...

Zdroj: fkdukla.cz