Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Při nehodě u Povrlů zemřela řidička osobáku: Šokující zvrat ve vyšetřování!

Autor: VaB - 
29. prosince 2020
16:01

Ústečtí kriminalisté stále vyšetřují tragickou nehodu, ke které došlo v obci Povrly nedaleko Ústí nad Labem. Nové vyšetřování ukázalo na to, že se řidič kamionu patrně nevěnoval řízení. Nehoda si kromě úmrtí vyžádala i několik zraněných, kamion a auto po nehodě začaly hořet.

K nehodě došlo 17. prosince na silnici I/62 vedoucí mezi Ústím nad Labem a Děčínem. Střetl se zde kamion se dvěma osobáky – následně došlo k požáru. Jeden člověk na místě podlehl svým zraněním, další byl s velmi vážným zraněním odvezen do ústeckého traumacentra. Dvě osoby s lehčím zraněním odvezla záchranná služba do ústecké nemocnice, další osobu taktéž s lehkým zraněním do děčínské. 

Silnice byla několik hodin uzavřená, probíhalo na ní vyprošťování havarovaných vozidel a vyšetřování. Tomu se kriminalisté věnují i nadále. Původně se počítalo s tím, že nehodu způsobila prasklá pneumatika kamionu.

Jenže tahle verze se výslechem svědků lehce vypařila. „Z předběžných výslechů svědků nehody máme poznatky o tom, že se řidič kamionu pravděpodobně plně nevěnoval řízení. Vozidlo jedoucí před ním zastavilo na křižovatce, dávalo znamení o změně směru jízdy a řidič kamionu do něj narazil. Následně přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozu,“ sdělila pro iDnes policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Policisté čekají i na zadané znalecké posudky, podle Hyšplerové tak vyšetřování může trvat i několik týdnů. Žádné obvinění zatím nepadlo. 

Video  Jak zastavit krvácení. Rady záchranáře Víta Samka  - Petr Němeček/ CNC
Video se připravuje ...

jambo68 ( 30. prosince 2020 13:48 )

Propíchnout gumu?? Tak si to zkus,ale vezmi sebou svědky,ať víme jak to dopadlo. Ty už toho potom moc neřekneš.Kua,sem chodí zabrždění!!

hurybury ( 29. prosince 2020 22:25 )

To se knížeti co chrape v parlamentu nemože stát .

hurybury ( 29. prosince 2020 22:23 )

A v tom jses probudil a měl jsi ruku v nočňáku .

bizon_pepa ( 29. prosince 2020 22:23 )

To bych je chtěl vidět. Protože, v okamžiku, kdy by nožem pichnul do gumy, tak mu urazí hlavu.

hurybury ( 29. prosince 2020 22:19 )

Jooo řidič ten tvrdej chleba mááá !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání