logo

Znáte proteinový koktejl Ketoshake?

Doplňky stravy Keto Protein
proteinový koktejl ketoshake

Hledat to správné jídlo při hubnutí je někdy celkem složité. Nejlepší by bylo, kdyby nám ho někdo pěkně nachystal pod nos a my se o nic nemuseli starat. Třeba dobrý dietní koktejl, ve kterém by bylo všechno potřebné.

A právě toto je proteinový dietní koktejl Ketoshake. Jedná se o skvělou náhradu jídla při hubnutí nebo pokud chcete náhradu jídla. Obsahuje kvalitní proteiny, mnoho vitamínů a minerálních látek. A získáte ho ve skvělých příchutích. Zobrazte si více informací...

Co to ten Ketoshake je?

Ketoshake je dietní koktejl v prášku, který se skládá ze tří kvalitních proteinů. Najdete v něm mnoho vitamínů a minerálů, vlákninu a 7 trávicích enzymů. K tomu ho pořídíte v pěti skvělých příchutích a ve dvou velikostech. Levně ho koupíte v tomto e-shopu.

Slouží nejen jako komplexní proteinová náhrada jídla, ale i jako nápoj při hubnutí nebo keto dietě, který připravíte do minuty. Obsahuje plnohodnotné bílkoviny a na rozdíl od podobných produktů neobsahuje sójové bílkoviny.

dietní koktejl ketoshake

Dietní koktejl s příchutí sušenek získáte zde.

Co všechno obsahuje?

V Ketoshake najdete plnohodnotné bílkoviny, které pocházejí z živočišných zdrojů. Jedná se o syrovátkový koncentrát, micelární kasein a vaječný albumin. Nenajdete v něm sójové bílkoviny ani žádné další.

K tomu je v něm čekanková vláknina, minerály a vitamíny. Jako bonus se v něm nachází rovněž směs 7 trávicích enzymů, které pomáhají s rozkládáním bílkovin ve střevech. Ty ve většině obdobných produktů chybí, přitom řadu lidí trápí problémy se zažíváním.

Jaké jsou varianty koktejlů?

Výrobce nabízí dvě velikosti a to 500 g a 1 000 g. K tomu si můžete vybrat různé příchuti. Aktuálně jsou dostupné tyto příchutě:

  • Vanilla dream (vanilkový sen)
  • Pistachio dessert (pistáciový dezert)
  • Chocolate brownie (čokoládový řez)
  • Strawberry milkshake (jahodový koktejl)
  • Biscuit cookie (sušenka)

Jaké má složení?

Složení tohoto proteinového koktejlu je následující:
syrovátkový proteinový koncentrát CFM (min. 40 %), micelární kasein (min. 10 %), vaječný albumin (min. 10%), aroma, trávicí enzymy, vitamínová směs (citran draselný, fosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, kyselina askorbová, fumarát železnatý, citran zinečnatý, D-alfa-tokoferyl acetát, glukonát manganatý, retinol acetát, cholekalciferol, fylochinon, thiamin, riboflavin, niacin, pantothenát vápenatý, pyridoxin HCl, kyanokobalamin, kyselina listová, D-biotin, jodičnan draselný, seleničitan sodný, glukonát měďnatý, chlorid chromitý, nosič: maltodextrin), čekanková vláknina, sůl kamenná, glycin, sukralosa

Podobné výrobky s proteiny koupíte od Ketodiet, Ketolinea, MyKeto a Mix Slim.

Jaké je u něj dávkování?

Ketoshake se bere jako proteinová náhrada jídla, přičemž můžete zcela své jídlo nahradit tímto koktejlem, nebo nahradit jen jedno nebo dvě jídla za den. Záleží jen na vás, co vám více vyhovuje.

Pokud svou stravu kompletně nahradíte Ketoshakem na delší dobu než 3 týdny, měli byste to konzultovat se svým lékařem. Pokud nahradíte jedno nebo dvě jídla, nemusíte se s ním radit. Jídelníček můžete zpestřit i dalšími keto pokrmy za nízké ceny v tomto e-shopu.

dietní proteinový koktejl ketoshake

Nápoj s jahodovou příchutí získáte zde.

Jak připravit nápoj?

Nápoj Ketoshake připravíte velice snadno. Stačí odměřit 30 gramů a smíchat s 200 ml vody. Nejrychlejší je příprava v shakeru, kde se dokonale promísí všechny látky s vodou. Vytvoříte tak lahodný koktejl, který vás zasytí a dodá mnoho vitamínů a minerálů.

Balení se má skladovat v suchu (ne v mrazu a vlhku) bez dosahu přímého slunečního záření při teplotě 4 - 25 °C.

Kdo Keto shake nesmí?

Dietní proteinový koktejl není vhodný pro osoby do 18 let, těhotné a kojící ženy. Pokud trpíte nějakým onemocněním, užívejte ho až po konzultaci s lékařem.

Obsahuje vejce, kasein, syrovátka aj., není proto vhodný při alergii na některou z těchto látek. Rovněž není vhodný pro vegany.

Recenze a zkušenosti zákazníků

Zákazníci si chválí, že koktejly zasytí na dlouhou dobu, mají výbornou chuť a rychlou přípravu. Podívejte se zde na další recenze.

ketoshake nápoj recenze

Foto: heureka

Pokud máte s nimi zkušenost, napište do diskuze své názory, recenze a postřehy.

Jaké má výhody a nevýhody?

Tak jako mnoho výrobků, tak i Ketoshake má svá pozitiva a negativa. A to například tato:

  • Obsahuje tři kvalitní proteiny
  • Jsou v něm trávicí enzymy
  • Má zajímavé příchutě
  • Obsahuje mnoho vitamínů a minerálů
  • Nápoj připravíte velmi rychle
  • Zasytí na dlouhou dobu
  • Na výběr je z menšího a většího balení
  • Pořídíte ho levně od českého výrobce v tomto e-shopu
  • Není vhodný pro vegany

Kolik stojí koktejl Ketoshake?

Cena koktejlů v prášku se odvíjí od velikosti balení. Větší je levnější a menší dražší. Nyní mají v akci následující balení. Sleva vychází velmi příjemně.

Nejlepší ceny pro vás
500 gZobrazit cenu
1 kg + 1 kg zdarmaZobrazit cenu

Kde ho můžete koupit?

Koktejly levně pořídíte u výrobce na oficiální webové stránce www.proteinaco.cz. Tam najdete malé i velké balení za výhodnou cenu s rychlou dopravou až k vám domů. Nyní je skladem.



Foto: www.proteinaco.cz



Diskuze k článku


Mám jahodový a sušenkový a oba jsou pecka! Zasytí a chutnají velmi dobře. Uvidím, jak to bude vypadat dále..
Jana, 2. 1. 2021 16:03
Vybrala jsem si pictáciový a byla to opravdu dobrá volba. Moc dobrý je.
Zuza, 16. 2. 2021 20:28
Nový komentář do diskuze: