Na prahu zmien 108: Ctirad Musil

Ctirad Musil si bude v rozhovoru s bývalým policejním prezidentem a předsedou Asociace nezávislých médií Stanislavem Novotným povídat o přiměřenosti opatření proti COVIDu-19. Ale také o řádění globalistů, genderové, ekologické a multikulturní ideologii, o rozmáhající se cenzuře i o národní hrdosti a moravanství.

Celý pořad můžete vyslechnout na webu Slobodný vysielač

 

5 5 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
16 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Irena
30. 12. 2020 10:14

Systém kódování a sít
Když se podíváme z okna, vidí oko jen barevné skvrny, až mozek těm skvrnám přiřadí nějaké pojmy, obrazy: tohle je strom, tohle obloha, tamto letící pták, a potom, tohle je javor, dub, bříza, čáp, vlaštovka, to už je otázka znalostí a zkušeností. Někdo dokáže uvidět jen stromy, jiný i celý les…

https://kob-forum.eu/global/system-kodovani-a-sit/

PPK
PPK
30. 12. 2020 14:31

Velmi hodnotný rozhovor!

Dolmen
Dolmen
31. 12. 2020 7:38

Je to dlouhé, ale rozhodně to stojí za vyslechnutí. Úžasná je ta šíře záběru.

Gatta
Gatta
31. 12. 2020 8:51

Nevím, kde se sejdou novoroční přáni – tak to dám sem. Nadpis si o to říká.
A udělám to raději dříve než později.

Přáni není estelické a vypadá i dost vulgárně, ale je v něm hluboká moudrost.
Prostě doba je taková …

comment image

orinoko
Reply to  Gatta
31. 12. 2020 14:44

Marně se snažím vzpomenout, kdy v životě jsem takový pocit zmaru a dekadence. Připadá mi , jako bych znovu zažíval Plzeň, sektor B. Ale v sametovém vydání. PochoPITELNĚ. Mám někam zajít do soukromí a ani nevím, jestli se mi chce.
A tohle do toho nějak zapadá. Už ani nevím, který den jsem to dělal.

https://www.youtube.com/watch?v=8_oTSz6mpY4

PF 2021 všem a hlavně ve zdraví bez vagíny. Pardon … trapně jsem spletl při pohledu gay parade. Ale vy víte, jak to mělo bejt.

orinoko
31. 12. 2020 23:29

Totálně bizarní silvestr. Strávil jsem ho se dvěmi sestrami, které už mají obě hodně najeto. Ale zíračka nebrala konce. Obě mají v nohách už mnoho mil i u našich sousedů. Nepitval jsem to. Ale vím, že obě jsou německo-slovensko-maďarský mix zakotvivší v Česku. A na pozadí neuvěřitelných zjištění hrál v kraksně Peterka. Šlágr. To nemělo chybu. U Peterky nebyla jediná rouška. Mejdlo probíhalo i na kluzišti a baby kolem mě měly jasno. Korona je chřipka. Jen má jiný módní název. Jedna vytáhla klávesy, druhá harmoniku … a Peterka byl král. U něj jsme byli my všichni. Každého z vás jsem… Číst vice »

orinoko
31. 12. 2020 23:45

Myslím, že konečně dospívám. Seru na covida. Ale zavřít se nenechám. Havlosviním cosi dlužím. Dva roky … a pak se klidně „kavárno“ pos@r.
Už to nebude ani na chcípání.
Havle, brzy ti dojdu rozbít osobně držku.
Začínám skládat účty.

https://www.dailymotion.com/video/x7yam0u

Gatta
Gatta
Reply to  orinoko
1. 1. 2021 10:36

Taky přidám jednu „novoroční“ – Dylan – Křesťan

https://m.youtube.com/watch?v=T_5XXjTM2_4

Dolmen
Dolmen
1. 1. 2021 8:22

O existenci Moravského trolla (MUDr. Ctirada Musila)jsem dosud neměl ani potuchy, ale od včerejška jsou jeho krátká videa mým nejoblíbenějším zábavným a zároveň vzdělávacím programem. Velice jednoduše podané kurzy dialektiky a kritického myšlení srozumitelné i úplným blbům. Jako názorný příklad viz např. https://www.youtube.com/watch?v=YmP4cMtdWFI

Irena
1. 1. 2021 15:28

Určitě zajímavý člověk a v mnohém s ním absolutně souhlasím, ale v jedné zásadní věci určitě ne. Dělit se tady u nás na Čechy, Moravany a Slezany je cesta do pekla. Nikdo nic nemá proti regionálním odlišnostem, prosím, žádný problém, ale označovat se za lidi jiné národnosti, k čemuž pan Ctirad Musil nepokrytě vybízí, je cesta do pekla. Stačí se podívat na Ukrajinu. Tímhle jen položí základy rozdmýchávání nevraživosti mezi námi vypěstované z ničeho, která se však dá velice dobře „přihřívat“ a „zneužít“, především zvnějšku. Divím se, že mu to při jeho rozhledu nedochází. Sám poukazuje na dovádění věcí do… Číst vice »

Dolmen
Dolmen
Reply to  Irena
1. 1. 2021 17:50

Tady jsem s vámi zajedno, Ireno, ale chtěl bych se pana Musila trochu zastat. On z toho svého úletu,  nedělal ústřední motiv svého rozhovoru, proto tomu netřeba přikládat takovou důležitost. Já si myslím, že spíše cítil potřebu se tímhle způsobem ostře vymezit vůči úchylnému a servilnímu  pražskému čecháčkovství. Cítím to podobně – vůči pražským ujetinám jsem velmi ostražitý, protože tohle pražské čecháčkovství je nakažlivé podobně jako covid.  Stalo se mi párkrát, že jsem měl tendenci si někoho z pražského prostředí vážit a obdivovat ho pro jeho přehled v určitém vědomostním segmentu, pak však zabrousil trochu stranou a najednou to z něho vyhřezlo, jako z protržené kýly.… Číst vice »

Irena
Reply to  Dolmen
1. 1. 2021 19:33

Víte Dolmene, ono už to spojení pražské čecháčkovství je k ničemu. Jakmile máte někde centrum řízení, vždy se vám do něj začnou stahovat lidé, kteří v první řadě chtějí naplnit své osobní ambice a na věci jim nezáleží, i když to často dokáží velmi přesvědčivě markýrovat, alespoň po určitou dobu. A myslet si, že když změním to centrum, tak se něco změní, je naivní (nezmění-li se sám systém, koncepce řízení společnosti, a na to nepotřebujete měnit centrum řízení, ale ten systém, tu koncepci). A to nemluvím o tom, že při tříštění vždy ubude zdrojů. Co já se naposlouchala svého času… Číst vice »

Dolmen
Dolmen
Reply to  Irena
2. 1. 2021 8:51

Já s vámi, Ireno vůbec nepolemizuji a jsem s vámi zajedno. Jenomže jsme si krapet nerozuměli. Vy se na to díváte ze státnického, přísně logického,  nadhledu. Nic proti tomu, vidíte to správně. Jenomže nesmíme zapomínat, že člověk má nějakou mentalitu a s ní spojené emoce. Žádný člověk nepřijme ani tu nejlogičtější logiku, není-li na ní emočně připraven a v konečném součtu všech faktorů mají emoce vždy větší váhu. S tím čecháčkovstvím jsem použil pojem, který je srozumitelný asi jen mně a za to se omlouvám. Měl jsem na mysli takovou tu „předsudečnou“ nenávist, která jde až daleko za hranice oficiální nenávisti hlásané z těch… Číst vice »

Irena
Reply to  Dolmen
2. 1. 2021 11:42

Já myslím, že vím, jak to myslíte. Já se jen pokouším to uvádět na pravou míru a dodávat ty logické argumenty právě z toho důvodu, aby se lidé posunuli dál a zamyslili nad něčím, co je zatím nenapadlo, i když je to velice důležité a mohlo by se jim to do budoucna velice vymstít. To je přece smysl této veřejné diskusní platformy. Já nechci, aby mi někdo jen přikyvoval, lepší je, když se o věcech diskutuje, třeba i emocionálně. Obvykle reaguji na věci, které ve mně vyvolávají nějaké, řekněme odmítání a zdůvodňuji, proč to dělám. Potom si myslím, že je… Číst vice »

PPK
PPK
Reply to  Dolmen
1. 1. 2021 21:18

V otázce státního patriotismu a místního patriotismu u těch, co se cítí odstrkováni a ubližováni, by imho měla být na místě schopnost rozumného hodnocení SPRAVEDLNOSTI vzájemných vztahů legislativy práva různých lokalit. A také vědomí důsledků odtržení z dosud vývojem vzniklého přirozeného svazku jednoty spolupráce. Sami víme, že svazek Čech a Moravy je proti svazku ČR s EU a NATO vinou jelit v Bruselu z hlediska spravedlnosti nesrovnatelný. Neusilovat o „národní svobodu“ jen proto, že Hanák říká nějaké zelenině „okurek“ na rozdíl od Pražáka, který tomu řekne „okurka“.