Hlavní obsah

Hřejivé trendy doplňky: Vylaďte outfit pomocí šály i čepice

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní měsíce se přihlásily ke slovu, a tak jsou hřejivé zimní doplňky v podobě čepice, šály a rukavic na místě. Jsou nejen praktické, ale i stylové. Leckdy skvěle vyladí váš outfit. Podívejte se jak!

Článek

Objemné šály, výrazné čepice nebo klobouky z umělého beránka. Tyto doplňky vám v zimním období rozhodně nesmí chybět. Vypadají skvěle sladěné dohromady, ale nikde není dáno, že nemohou být i v odlišných barvách.

Jednoduché šály se hodí také ke kostýmkům i elegantním monochromatickým outfitům. Doplňky se zvířecími motivy zase zkombinujte s kůží nebo krémovými svršky. Připravili jsme pro vás 10 trendy tipů.

1. Monochromatický look

Jednobarevný look vypadá vždy elegantně, zejména, pokud si troufnete na outfit v bílé. Doporučujeme ho i starším ženám, které v bílé doslova omládnou. Model skvěle podtrhne bílá šála s decentní kostkou.

Foto: Archiv firmy

Zara: žebrovaný rolák, 499 Kč; kalhoty s rozparky, 1299 Kč; šála s velkou kostkou, 549 KčFoto: Archiv firmy

2. Zvířecí vzor

Netroufnete si zrovna dvakrát na zvířecí vzory na šatech či kabátu? Nevadí, dejte šanci alespoň doplňkům, které dodají vašim svrchníkům šmrnc divokosti. Doplňky se zvířecími vzory však nechte vyniknout v kombinaci s jednobarevným oblečením.

Foto: Archiv firmy

Stradivarius: koženkové bermudy, 549 Kč; bunda ve stylu košile, 999 Kč; šála se zebřím vzorem, 279 KčFoto: Archiv firmy

3. Ozdobeno kamínky

Spousta žen se často obléká do černé, která je vždy zárukou toho, že se cítí štíhlejší. A proč ne, vždyť i tmavý outfit vypadá stylově a trendy. Stačí si obléct úpletové šaty, nazout šněrovací boty a přehodit prošívanou lesklou bundu, která sama o sobě bude budit pozornost. K této kombinaci volte doplňky s kamínky, které černou trochu zjemní a rozveselí.

Foto: Archiv firmy

Orsay: šaty z žerzeje, 999 Kč; krátká prošívaná bunda, 1000 Kč; čepice s kamínky, 299 Kč; hřejivá šála s kamínky, 349 KčFoto: Archiv firmy

4. Kontrastní červená

Váš zimní kabát má černou nebo šedou barvu? Pak ho oživte barevnou šálou i čepicí. Za nás je jasnou volbou výrazná červená. Bude slušet blondýnkám i brunetkám.

Foto: Archiv firmy

s.Oliver: slim fit džíny, 1699 Kč; vatovaný kabát z buklé, 3999 Kč; žebrovaná čepice, 649 Kč; měkký šátek, 699 KčFoto: Archiv firmy

5. Kohoutí stopa v modrém

Hledáte skutečně velkou šálu, do které se můžete pořádně zachumlat, případně si ji přehodit přes sebe jako pléd? Zde je skvělý tip na maxišálu s trendy vzorem kohoutí stopy v bleděmodré variantě. Rozumět si bude s denimem.

Foto: Archiv firmy

Bershka: džíny, 799 Kč; džínová bunda, 699 Kč; maxišála, 269 KčFoto: Archiv firmy

6. Černobílá variace

Sázka na jistotu, kterou nic nezkazíte? Černobílá hra kontrastů ještě nikdy v módě nezklamala. Nemáte-li tedy chuť na barvy, pořiďte si univerzální čepici a šálu k jakémukoli outfitu.

Foto: Archiv firmy

H&M: prošívaná bunda, 749 Kč; pletená čepice, 299 Kč; šála s česaným povrchem, 399 KčFoto: Archiv firmy

7. Trendy hučka

Mezi poslední módní výstřelky patří klobouky zvané bucket. V obchodech narazíte na modely do deště i hřejivé kousky do zimy. Můžete je nosit například k svrchním košilím, které se nyní nosí místo kabátu.

Foto: Archiv firmy

Pull & Bear: džíny slouchy, 549 Kč; mikina, info o ceně v obchodě; klobouk bucket z umělého beránka, 399 KčFoto: Archiv firmy

8. K oversized saku

Sako a šála fungují dohromady od nepaměti. Tuto osvědčenou kombinaci s klasickými modrými džíny unosíte do kanceláře či na schůzky. Pokud budete chtít ovšem zamířit na rande, vyměňte džíny za maxišaty s kozačkami na podpatku.

Foto: Archiv firmy

Zara: džíny rovného střihu, 699 Kč; oversized sako, 1599 Kč; šála z vlněné směsi, 549 KčFoto: Archiv firmy

9. Mix barev

Hřejivé doplňky nemusíte mít vždy za každou cenu sladěné přesně do puntíku. Stačí, když budete mít na sobě jednobarevný základ třeba v podobě vínového svetru či kabátu a každý doplněk bude korespondovat s touto základní barvou.

Foto: Archiv firmy

Next: svetr, info o ceně v obchodě; čepice z vlněné směsi, 430 Kč; široká šála, 555 Kč; fleecové rukavice, 155 KčFoto: Archiv firmy

10. Od návrhářky

Pokud naopak máte rádi vše sladěné, vyberte si doplňky například v pudrově růžovém odstínu. Ten bude krásně ladit například k šedým i černým kabátům a bundám. Chcete-li něco extra, dopřejte si i kvalitní materiál v podobě směsi alpaky a merino vlny od módní návrhářky Jany Mikešové.

Foto: archiv Jany Mikešové

Mik: čepice, 1500 Kč; šála s třásněmi, 2400 Kč; rukavice palčáky, 1500 KčFoto: archiv Jany Mikešové

Reklama

Načítám