Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

10 nejžhavějších postaviček: Tyto krásky svedly souboj o nejlepší tělo Česka

Andrea Kalousová a Aneta Sulek.
Zdroj: TV Nova, archiv A. Sulek
+ Dalších 21 fotografií
žhavé fotky
Spousta lidí by na rok 2020 kvůli šířícímu se koronaviru nejraději zapomněla. Přesto se ale najde pár žhavých důvodů, proč na tento rok nezapomenout, ba dokonce se za ním otočit. Svůdné postavičky těchto krásek vám dokážou, že rok 2020 by se opravdu z kalendáře vymazávat neměl. Andra Kalousová, Aneta Sulek, Eva Burešová, Andrea Verešová... Ty všechny odhalily dokonalá těla. Která z žen má podle vás tu nejlepší postavičku?

Celý svět už dávno ví, že v Česku a na Slovensku se rodí jedny z nejkrásnějších žen světa. Není tedy divu, že když jde o české krásky, tak tenhle krásný fakt rády potvrzují a neustále dokazují celému světu.

Když se tedy po této stránce ohlédneme za rokem 2020, tak vám těchto 10 krásek dokáže, proč Česká a Slovenská republika stále vyhrávají titul za jedny z nejkrásnějších žen světa.

Nejlepší těla roku 2020

Jednou z nejlepších postaviček se už dlouhá léta může chlubit ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (31), která si na postavě zakládá a plavky by mohla nosit klidně celoročně. Postavičkou jako ze žurnálu se letos chlubila i Andrea Pomeje nebo její jmenovkyně, modelka Andrea Verešová (40), která letos nafotila i pořádně žhavý kalendář.

Jako lusknutím prstu se proměnila i postava zpěvačky Moniky Bagárové (26), která na svět před sedmi měsíci přivedla rozkošnou dceru Rumiu. Fakt, že v bříšku ještě před nedávnem nosila své děťátko, je k neuvěření.

Pevnou postavou jako vytesanou z kamene se už každoročně může pyšnit i zpěvačka Dara Rolins (48), na jejímž břišním svalstvu by se dal strouhat i sýr, stejně jako u úspěšné podnikatelky a modelky Anety Sulek, která se dokonce stala tváří magazínu Top Class, a to prosincového i lednového čísla.

Svůdné křivky letos předváděla i účastnice show Tvoje tvář má známý hlas, modelka Andrea Kalousová

Své tělo nezapomněla vystavovat ani hříšná Nela Slováková (30), která je svým dokonalým zadečkem pověstná.

I hvězdy seriálu Slunečná dokazují, že jejich těla patří letos mezi ta nejlepší. Sexy štíhlou postavou se chlubí jak herečka a zpěvačka Eva Burešová, tak i herečka Bára Jánová

Dech všem smrtelníkům letos vzala i božská Lilia Khousnoutdinova, která zveřejnila několik dechberoucích snímků, a to chvíli před oznámením těhotenství.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy