Zlín: Novoroční projev primátora proběhne online

30.12.2020 15:32

Veřejný Novoroční projev primátora města Zlína, který se pravidelně konal 1. ledna v rámci novoročního ohňostroje, se z důvodu vládních opatření neuskuteční. Primátor promluví k občanům města online.

Zlín: Novoroční projev primátora proběhne online
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Primátor statutárního města Zlín Jiří Korec tak promluví k občanům v pátek 1. 1. 2021 v 18 hodin prostřednictvím webových stránek, sociálních sítí města a Mobilního rozhlasu.

„Společné setkání a přivítání nového roku ohňostrojem, třeba i s hrníčkem punče, se mezi Zlíňany stalo velmi oblíbeným zvykem. Při této příležitosti jsem vždy rád mluvil k občanům města s vírou a nadějí, že začínající nový rok bude minimálně stejně tak dobrý jako ten předchozí. Rok 2020 byl však jiný, než jsme čekali. Novoroční projev tak bude reflektovat aktuální situaci,“ uvedl primátor města Zlína Jiří Korec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…