Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Největší skandály roku 2020: Ufňukaná Pavlína, nevěra Vémoly nebo drsný rozchod miliardáře Chlada

Největší skandály roku 2020: Ufňukaná Pavlína, nevěra Vémoly nebo drsný rozchod miliardáře Chlada
Zdroj: archiv
+ Dalších 13 fotografií
2020
Rok 2020 se pomalu, ale jistě chýlí ke konci a nejenom české a zahraniční známé osobnosti začínají bilancovat. Letošní rok byl pro všechny velmi náročný a velký podíl na tom samozřejmě má celosvětová pandemie koronaviru. Ovšem ani tento rok se celebritám nevyhnuly skandály, které jim pěkně znepříjemnily život. Podívejme se na ty nejzásadnější okamžiky, při kterých se známým lidem přinejmenším orosilo čelo.

Modelka kyrgyzského původu Lia Kees se dostala do povědomí lidí svým vztahem s miliardářem a bývalým automobilovým závodníkem Richardem Chladem Ještě pár měsíců zpátky vypadali jako dokonalá reklama na partnerský vztah. Poté ale přišel zlom, rozchod a drsné osočování.

Každý jako důvod rozchodu uváděl něco jiného. Zatímco Lia si stála za tím, že miliardáře opustila kvůli jeho velké žárlivosti, Chlad byl toho názoru, že má jeho ex problém s alkoholem. Jejich spory přerostly na sociálních sítích ve vzájemné osočování.

"Od 14. června nejsme partneři. Lia má bohužel jeden obrovský problém. Alkohol,“ rozpovídal se tehdy Chlad na sociálních sítích. Problémy v ráji zažil i MMA bijec Karlos Vémola, na kterého se provalily nevěry.

Jeho partnerka a matka dcery Lili Lela Ceterová odešla z jejich společného bydlení do svého bytu v Bratislavě. Nakonec ale partnerskou krizi překonali a v současné době opět tvoří pár a hýří kolem sebe láskou a pozitivní energií.

Měsíc před Vánoci pro lidi přichystala velké překvapení vdova po Jiřím Menzelovi Olga Menzelová, která veřejně přiznala třetí dítě. "Seznamte se: nejpronásledo­vanější dítě – zřejmě nejen v Praze,“ napsala Menzelová.

"Všichni vědí, že existuje, ale nikdy ho nikdo neviděl, někdo jako yetti – Náš Albísek," informovala Olga na sociálních sítích. O pořádný skandál během pandemie koronaviru se postaral bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula

Prymula byl fotografy Blesku zachycen, jak je v noci v restauraci na Vyšehradě. Společnost mu dělal Jaroslav Faltýnek z hnutí ANO. Ministr Prymula se hájí, že nevěděl, že je v restauraci.

Co se týče reality show, tak letos na celé čáře vyhrála kulinářská show MasterChef, jejíž nejdiskutovanější aktérkou se stala Pavlína Lubojatzky, která jednoznačně patří mezi nejnenáviděnější soutěžící v MasterChefovi vůbec.

Ani zahraniční celebrity nezažily úplně nejlepší rok. Své o tom ví legendární a velmi oblíbený herec Johnny Depp (57), který kvůli obvinění z domácího násilí přišel o pracovní příležitosti. Tou nejzásadnější rolí, o kterou přišel, je Grindelwald ve filmu Fantastická zvířata

Podle magazínu The Hollywood Reporter bylo v Deppově smlouvě jasně dané, že za všech okolností dostane celý honorář. Johnny Depp i nadále popírá, že by svou bývalou manželku Amber Heard bil nebo psychicky týral.

Velkým překvapením bylo také rozhodnutí Rodriga Alvese, který za svůj poměrně krátký život prošel nesčetnými plastickými operacemi. Nakonec totiž přišel s tím, že se necítí dobře v mužském těle a rozhodl se nadále vystupovat a prezentovat jako Jessica Alves.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy