Kdyby neměla německého manžela Toniho Pulma, svůj oblíbený golf by si asi dovolit nemohla. Filmová Arabela už je v penzi a tento měsíc si vyzvedla svůj první důchod ze Slovenska, kde nežije už 26 let. A tomu odpovídá i částka. „Dostala jsem asi 93 eur. Je to směšná částka,“ prozradila Nagyová v rozhovoru pro Český rozhlas. To je v přepočtu na naši měnu necelých 2450 korun!

Nechala se svést

Jako herečka stála naposledy před kamerou v roce 1993 při natáčení filmu Pozemský nepokoj. Už předtím se ale své stagnující kariéry de facto vzdala kvůli předchozímu německému manželovi Haraldu Schlegelovi, s nímž má syna Haralda. Začátkem 90. let se ale vztah rozpadl. Jana se totiž zakoukala do svého druhého německého muže Toniho. V té době pendlovala mezi Prahou, kam se načas vrátila, a rakouským Innsbruckem, kde Toni pracoval v automobilce. „Byla jsem ještě vdaná, i když jsem už žila v manželství jen kvůli dětem. Neměla jsem v úmyslu začít nový vztah v období rozchodu. Nechala jsem se svést. Byla jsem v pozitivním smyslu jako nadopovaná myšlenkou neztrácet smysl života, dát mu novou šanci,“ prozradila Nagyová, která byla vdaná celkem třikrát. Z prvního manželství se Slovákem Mírou Kubovičem má dceru Janu.

Mejdan s Xénií

V Praze se pokoušela podnikat s kosmetikou, pšenka jí ale moc nekvetla, a tak se vrátila natrvalo do Německa. Tonimu řekla »ano« a ve 43 letech mu porodila dceru Sophii Emmu. Ke hraní už se nikdy nevrátila. Poslední roky si přivydělává pečením a prodáváním perníčků. „Dotuje mě manžel, protože peníze se z toho vydělat nedají,” prozradila na Frekvenci 1. Do Prahy sem tam jezdí, některé svoje kolegy z Arabely ale neviděla celých 40 let. Třeba Ladislava Županiče (77). To by teď ráda změnila. Dáda mi už navrhla, že u ní můžu i přespat,“ prozradila, že ji pohádková sestra Xénie neboli Dagmar Patrasová láká do Prahy. „Má velký barák, tam se vejdeme všichni,“ chytil se toho hned Županič a už plánoval mejdan.

VIDEO: Takhle dnes vypadá princezna Arabela!
Video
Video se připravuje ...

Takhle dnes vypadá princezna Arabela! Nagyová přijela na narozeniny Vorlíčka! Hana Höschlová, Dan Černovský

Fotogalerie
20 fotografií