InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lékaři řešili zranění z oslav i otravy alkoholem

JIŽNÍ ČECHY - Lékaři úrazových ambulancí jihočeských nemocnic měli poslední den roku 2020 vyšší počet ošetřených i k hospitalizaci přijatých pacientů.


V Nemocnici České Budějovice na Silvestra hospitalizovali osm pacientů. „Operovali jsme pacienta se zlomeninou stehenní kosti. V dalších případech se jednalo o poúrazový absces ruky a nohy, poranění ledviny či stabilizaci zlomeniny obratle. V souvislosti s použitím pyrotechniky jsme ošetřili otevřené zlomeniny prstů," uvedl traumatolog Daniel Mahovský.

„Chirurgické oddělení Nemocnice Strakonice ambulantně ošetřilo osm pacientů s drobnými zraněními. Dva pacienty jsme pak hospitalizovali v souvislosti s intoxikací alkoholem," sdělil chirurg Jan Kratochvíl.

Zdravotníci v táborské nemocnici ošetřili ambulantně devět pacientů, jednalo se o zhmožděniny v důsledku napadení na silvestrovské oslavě, tržné rány v důsledku přepadení a zhmožděniny posádky z autonehody.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Někteří lidé jsou nepoučitelní.

    Vloženo 2.1.2021 13:47:55

  • xx 

    Reagovat

     

    Písek nic?
    Nebo nevydal zprávu?

    Vloženo 1.1.2021 17:41:47

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace