Vedení Realu se stále nehodlo na prodloužení smlouvy dvou hvězd. A Zidane už začíná být nervózní

Vedení Realu se stále nehodlo na prodloužení smlouvy dvou hvězd. A Zidane už začíná být nervózní

Real Madrid zažil opravdu zajímavý rok 2020 plný pádů i úspěchů a ukončil jej poměrně pozitivně, dokázal totiž postoupit z prvního místa skupiny do osmifinále Ligy mistrů a vzchopil se i v La Lize, kde nyní nahání vedoucí Atletico Madrid.

Cílem klubu tak bude samozřejmě obhájit ligový titul, který Real loni získal. Zidane a spol. by ale samozřejmě rádi došli daleko i v Lize mistrů. Ani jedno ale vůbec nebude jednoduché. A ještě složitější by mohla být ta příští sezóna, neboť vůbec není jisté, zda budou na San Bernabeu pokračovat dvě ikony klubu, kapitán Sergio Ramos a držitel Zlatého míče Luka Modrič.

Oběma hráčům totiž v létě končí smlouva. Klub prý pracuje na prodloužení jejich kontraktů, o tom se ale píše už od října a oficiální oznámení o tom, že Modrič a Ramos novou smlouvu podepsali, zatím nepřišlo. I kvůli tomu tak zpozorněly jiné kluby, které mají o dvě fotbalové legendy zájem. Na Ramose se údajně vyptávala Paříž a Manchester United, na Modriče zase Inter Milán.

Jednání už trvají dlouho a zneklidňuje to i kouče týmu Zinedina Zidana. Pro něj je totiž Ramos klíčovým pilířem defenzívy a zároveň lídrem kabiny, Modrič zase i ve svých pětatřiceti letech podává v záloze naprosto unikátní výkony. Zidane už je podle všeho nervózní z toho, jak se jednání vyvíjí a údajně si už u prezidenta Peréze začíná stěžovat.

zdroj: goal.com