Téma: Kde na rande v době korony?

02.01.2021 19:29
Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město: Brno

100-500
Odpovědí na téma: 13
Text: 

Kde by jste zašli, pokud by jste chtěli randit v této době?

Vše je zavřeno, venku je smog, tak co vás napadne?  

 

První i druhé rande jsem měl u mě doma, s menší procházkou. Tak mě napadají jedině hory nebo na covid test 

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.01.2021 20:30 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  46

Město:Praha

500-1000
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Pokud je slečna ochotna jít k tobě domů, tak co chceš víc? : ). A spojit to s procházkou je taky super nápad.  

Zkus připravit doma nějaký program, večeři, zajímavý film, .

 
02.01.2021 21:20 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Kupodivu ano, asi vypadám důvěryhodně 

Jsem docela ukecaný, takže legrace je dost a řeč nikdy nestojí. Měli jsme spolu trávit i Silvestr na druhé schůzce, ale kvůli omezení vycházení jsme to raději zrušili. Sympatie tam jsou určitě oboustranné a tak nechci, aby to mělo rychlý spád, jelikož postel není daleko. Neměl bych dobrý pocit, jelikož to myslím vážně. Na sex si rád počkám.

Film, večeře je v plánu, ale to by asi byla brzy nuda : ) Ona ta korona bude ještě určitě pár měsíců…

 
03.01.2021 06:52 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  46

Město:Praha

500-1000
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Tady je každá rada drahá, co se líbí jedné, nemusí se líbit druhé. Zrovna u toho sexu se to může rozhodnout. Nepíšeš, kolik slečně je, jestli tobě je 31, hádám jí bude obdobně, to už je něco úplně jiného, než "patnácka, která sama neví, co chce". Četl jsem, že se slečna obdobného věku urazila, pokud to na ní mládenec nezkusil, nepřipadala si dostatečně atraktivní, myslela si, že ho sex ani vlastně moc nebaví, že je to moula/moc hodnej a obdobně. Stejně tak jí může vadit, když budeš moc hrr. Já mám obě dvě zkušennosti : D.

 

Jak jsi na tom ve vztahu k sexu? Neraději bys ho každý den, volíš "průměrnou cestu" jednou týdně, nebo to bereš spíše jako doplňkovou aktivitu či jako nutné zlo? Podle toho bych ke slečně přistupoval, alespoň poznáš jak na tom je sama. Vztah se značnou nerovnováhou sexuální potřeby je dost na prd. Pokud jsi v té první skupině, myslím, že třetí rande je okamžik na "lámání chleba", takže večeře, film a pokus o přespání se sexem je i zhruba to, co by slečna mohla očekávat. Možná to oečkávala už na prvním rande, když šla s tebou domů.

 

Jestli patříš do některé z posledních skupin, můžeš ji vzít někam na výlet. Po ČR se stále ještě dá na nějaké jednodenní výlety a být s ní celý den sám někde v lese také není k zahození, někteří lidé jsou schopni pravou povahu projevit až po mnoha hodinách, kdy ztratí ostražitost. Nebo se naopak vydat na prohlídku zajímavého města, atd. Můžete takhle kolem sebe "kroužit" týdny i měsíce, jen hrozí, že slečně dojde trpělivost a vybere si někoho rozhodnějšího (nebo taky ne a ocení někoho zdrženlivětjšího - jenže zde je zase riziko, že na ten sex moc nebude a pokud ty ano, není to ideální základ vztahu - viz výše).

 

Každopádně rozhodout se musíš sám, nemá smysl postupovat podle nějakého návodu z Internetu, nejdůležitější je působit sebevědomě a jistě, z každého tvého kroku musí být jasné, že víš, co děláš.  

 
03.01.2021 09:20 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Se sexem to mám tak, že bych nepotřeboval dělat skoro nic jiného, mezi tím bych jedl 

To když zjistila má předchozí přítelkyně, tak z toho nebyla moc nadšená, nezvládala to fyzicky. Vlastně žádná slečna, se kterou jsem něco měl.

Na druhou stranu se umím přizpůsobit, ale pokud k ni něco cítím a je vše v pořádku, mysl přestává často fungovat a prostě se nemusím udržet.

Je pravda, že už na prvním rande se sama chtěla podívat ke mě do ložnice bez zjevného důvodu. To jsem trochu nečekal. Na druhou stranu hned z kraje prozradila, že všichni na seznamkách po ni chtěli jen jedno a to nechce. Navíc je prý hodně stydlivá. Z toho usuzuji, že bych měl asi spíše pomaleji.

 

Obě schůzky trvaly několik hodin a nezdálo se, že by chtěla někam utéct.

 

 
03.01.2021 11:18 Uživatel: Patrik Chrz
Věk:  46

Město:Praha

500-1000
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Hm zvláštní - úplně nevím, co si o ní myslet, vydává protichůdné signály. Nejpravděpodobnější mi přijde, že sex chce taky a hodně (přání podívat se do ložnice, mluvení o sexuálních potřebách ostatních) a jen se stydí si o to říct (o důvod víc to zkusit, protože stačí, aby se objevil někdo rozhodnější - a máš "po žížalkách"), třetí rande mi přijde naprosto vhodné se o něco pokusit.

 

Samozřejmě jsou možné i různé jiné varianty, včetně těch, že o fyzický kontakt moc nestojí (jak je to mezi vámi v oblasti doteků, polibků, … ? ), zajímá ji jen na to myslet a mluvit o tom.

 

Když na to půjdu analyticky - jestli ji sex zajímá a má ho ráda, měl by pokus dopadnout úspěšně. Jestli ji moc nezajímá a naopak pro tebe je velmi důležitý - jaký může mít takový "neorvnovážný" stav budoucnost, ? Jen se budeš trápit. O důvod víc se o něco pokusit, aspoň budeš vědět, na čem jsi. Takhle se budeš jen čím dál tím víc do ní zamilovávat a o tom víc tě pak bude bolet rozchod. Jsi v nejatraktivnějším věku jako potenciální zakladatel rodiny, škoda plýtvat létky jako "čekatel".

 
03.01.2021 12:56 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Na to jak říkala, že bývá nervózní mi tak nepřišla ani na první schůzce, naopak jsme si to hodně užili.

Byla celou dobu uvolněná i když jsme seděli vedle sebe. Ale to asi proto, že tohle mi nějak jde.  

Letmé doteky i polibky byly už od začátku, ale to spíš byla iniciativa z mé strany. Dělám to tak běžně a spíš mi přišlo, že jediné co nás brzdí od trochu zajímavějšího vývoje, že se to tak brzy nehodí.

Naopak mi přišlo, že jsme oba nebývale v pohodě a tak to bylo celou dobu od první sekundy.

 

Mluvila i o dětech, ty by určitě ráda, ale podobně jako já, nechce jít do ničeho po hlavě. Žádné neobvyklé požadavky ani nároky nebo názory jsem nezaznamenal. S posledním přítelem byla tuším 8 let, takže bych i chápal, že navázat nový vztah je pro ni stresující.

Jen mě požádala, abych ji naučil se zbavit studu a s tím určitě nebudu mít problém.

 

Pokud jde o mě, šlo by to hned poprvé, stalo se mi poprvé v životě, že jsem byl na první schůzce vzrušený. Ale vidět to asi nebylo : D

 

Před touhle slečnou jsem poznal jinou, také přišla ke mě domů, byla odvážnější a i když jsme si taky rozuměli, dobré pocity jsem neměl. Byla asi podle chlapského měřítka hezčí, snažila se být sexy a bavili jsme se i o intimních tématech nebo i o tom, jak by neměl vypadat záchod. Chtěla se sejít i potom, ale některé její povahové rysy se mi nelíbily. Cítil jsem, že bychom spolu dlouho nevydrželi, navíc ještě studovala, byla mladší o 9 let. Ale tvrdila, že je vyzrálá jako 30-letá žena : ) A to mi moc nepřišlo.

 

Takže uvidíme, co bude s touhle. Bavíme se i o tématech, které směřují spíš do budoucna. Jako by si přála, abychom pokračovali. Máme stejné názory a pohledy na svět i vztah, takže to vypadá nadějně.

 

Mám z toho hřejivý pocit u srdce a podle těch smajlíků co mi posílá ona asi taky.

 
06.02.2021 23:14 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Tak asi i tuhle pustím k vodě. Ve všech směrech si rozumíme, máme skoro stejnou povahu ale co jsem zjistil, že ji je tak nějak všechno jedno. A takhle to má celý život. Na nic nespěchá, nestresuje se, co bude, to bude. A nesnáší zimu. Takže něco jako výlet na hory v zimě? Ani nápad : )

Nedokáže moc pracovat s časem, na schůzku, aby si vyčlenila celý volný den i když se nijak neupravuje. A když jde do práce, tak to znamená, že den končí po tom co se vrátí : ) Neví co bude, spíš ji řídí rodina a to bydlí sama.

Vlastně poprvé v životě mě napadla myšlenka, že ta slečna mě vůbec ničím neimponuje, kromě toho, že vypadá zajímavě. Ale její životní cíle jsou na nule.

Tím, že doba mezi schůzkami byla delší, než jsem zvyklý, ze mě vždy vyprchala chemie. A to způsobilo, že jsem byl schopen přemýšlet racionálně.

 

No a nevydržel jsem to, oslovil jinou slečnu v noci a druhý den už jsme byli spolu na horách. A pořád nedokážu uvěřit, co se stalo. Padli jsme si do oka tak, jako nikdy předtím. Až mi to přijde jako osud. Jako by to přesně takhle mělo být, když člověk na něco dlouho čeká a nakonec se dočká.

 

Je to přesný opak předchozí slečny. Vzbudila ve mě svou inteligencí i nadáním neskutečný obdiv. Ale i vlastnostmi, které nemá jen tak každý - hlavně laskavost, slušnost. A k tomu je opravdu přirozeně hezká nebo spíš krásná.

Navíc je vidět, že má opravdu jasno v tom, že chce pokračovat. A nejen jednou.  

Oba jsme dokázali určité úspěchy a zdá se, že je snad první žena, kterou to opravdu zajímá a je to pro ni nějakým způsobem důležité. To co jsem říkal si dobře zapamatovala. Jediné, kde by mohla pokulhávat je v oblasti sexu. Mohla by mít asi zástupy nápadníků, ale něco mi říká, že si tam nepustila zatím skoro nikoho. Je taková milá, až nevinná. Ani náznak arogance nebo namyšlenosti, odmítání něčeho dělat. Do teď jsem z ni paf : )

Kdybych měl s nějakou zestárnout, tak takhle si představuji ideální slečnu. Skoro bych řekl, že lepší už nenajdu.  

 

Tak tolik z mého soukromí. Jednou mě dostanou do hrobu.

 
08.02.2021 11:43 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Tak už jsme se viděli po druhé (hned další den) a je to jako by se mi zatočil svět. Vlastně jde vidět, že ona by chtěla být pořád i se mnou. A možná ještě víc.

Do teď to nechápu, ale mám poprvé v životě pocit, že bych si ji z fleku vzal. Po tom, co jsme se 2x viděli.

A nepřijde mi to ani trochu normální 

Nejzvláštnější je, že mě nepřitahuje fyzicky, ale celým člověkem. Tím, jaká je po všech stránkách.

Jako by poprvé v životě nerozhodoval penis, ale hlava a srdce zároveň. Stalo se to někomu také?

 
12.02.2021 11:06 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Tak už tomu co se děje začínám i věřit, ale nikdy bych si neřekl, že je něco takového možné.

Takové souznění, důvěra, stejné pohledy, něco co v jiných vztazích trvá budovat měsíce, jsme dosáhli prakticky ihned. A oba víme, že takhle to má být a nemáme jedinou pochybnost, že bychom spolu nechtěli být. Něco tak krásného, ale zároveň ne naivního, jsem nikdy od nikoho neslyšel ani nečetl.

Tak krásnou slečnu zevnitř i ze vnějšku jsem asi nikdy neviděl a jsem za to hrozně vděčný.

 
15.02.2021 09:24 Uživatel: PetrKov
Věk:  31

Město:Brno

100-500
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Tak už vím, že jsem našel tu pravou na celý život. Ani trochu nemám pochyb o ničem. Prostě láska na první pohled. A snad tím končí i mé milostné trable a tím se i loučím s tímto serverem.

A děkuji za podporu!

 
17.06.2021 06:45 Uživatel: FrantaNovak
Věk:  47
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

V dnešní době, kdy každý chce všechno rychle a hned, je nejefektivnější podívat se po potenciálních partnerkách online. Každá se vystavuje jak ve výkladní skříni a sdělí o sobě bez studu více než je nutné. Nezávazné seznamování se stalo přirozenou součástí našich životů. Podívej se na ty "holky" co vyvádějí zde https://www.ceske-kurvicky.cz název toho portálu mluví za vše. Divná doba.

 
13.10.2021 19:23 Uživatel: MamaMarta
Věk:  57
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Marta 57/168/65, hledá milého muže, který by se chtěl ještě zamilovat.  http://MamaMarta57.goshrink.com

 
08.12.2022 23:19 Uživatel: salih
Věk:  10
Téma: Kde na rande v době korony?
Text uživatele: 

Když je smog tak do sklepa. Ale u nás je to problém je tam kamera a vypadalo by to blbě. V noci pak navíc se může stát, že přileze sousedka zjistit kdo tam je jestli to není zloděj.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Kde na rande v době korony?
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Nerozumím chování ženy, má o mě zájem? 11 2854x
Jak hodně se snažit při psaní s holkou? 6 4005x
Bojovat, ale jak, když nemám možnost? 4 2892x
Vztahy, které skončí dřív než začnou 34 4007x
Společné bydlení 41 2330x
Kde hledat plnohodnotný vztah? 8 1676x
Co darovat na MDŽ? 2 1011x
nechtěně 1 1241x
Jak jí říct, že mi něco vadí a nevypadat jako žárlivec 2 1332x
Důvěra v novém vztahu po setkání s expřítelkyní 4 1537x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny