Manželé se nakazili koronavirem od svých dětí. Během deseti dní oba zemřeli!

Mike Bruno s manželkou Carol

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2021 20:04

Osud je neúprosný. Své o tom ví rodina z amerického Chicaga, v níž se Mike Bruno († 59) a jeho stejně stará manželka Carol nakazili koronavirem. Oba následně zemřeli.

Dodržovali všechna opatření a vzhledem ke svému věku si dávali pozor. Přesto se nakazili a následně zemřeli. Smutný příběh manželského páru přinesl server Daily Mirror.

Vše se odehrálo ve chvíli, kdy dcera obou manželů, Michelle, nabídla svému bratrovi, že ho u něj doma ostříhá. Sama přitom byla jen pár dní předtím na testech, které vyšly negativní.

Stříhání ale byla kromě bratra Joea přítomna i jejich matka Carol. Ačkoliv měli všichni nasazené roušky a dodržovali rozestupy, nakazili se.

Carol následně doma nakazila i svého manžela Mika. A pak začali všichni pociťovat první příznaky nemoci. Někteří z nich je však měli vážnější.

Carol nemoc nakonec nezvládla a zemřela. Mike, který na tom nebyl o nic lépe, o její smrti nevěděl. 10 dní poté ale zemřel také. 

"Nikdy jsme si nemysleli, že se nám něco takového stane, a stalo se. Tento virus je skutečně nelítostný a útočí brutálními způsoby," řekl nešťastný Joe, který nyní cítí obrovskou vinu za smrt obou rodičů.

Témata: Lidé Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) USA