Madonna: Prožívá jedno NEŠTĚSTÍ v lásce za druhým!

Madonna 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

3. ledna 2021 9:43

Odlehlý zámek Skibo na Skotské vysočině se stal 22. prosince 2000 místem druhé svatby popové královny Madonny, ukryta před bulvárními novináři si tehdy brala režiséra Guye Ritchieho. Na obřad, který vedla farářka protestantské Skotské církve Susan Brownová, slavný pár pozval jen příbuzné a malou skupinku přátel ze showbusinessu. Mezi nimi zpěváka Stinga, herečku Gwyneth Paltrowovou, návrhářku Stellu McCartneyovou či herce Ruperta Everetta.

Svatbou vyvrcholil dvouletý románek mezi zpěvačkou a o deset let mladším režisérem, ze kterého se už v srpnu 2000 narodil syn Rocco. O několik let později se pár ujal ještě sirotka z Malawi, to už se ale vztah popové superhvězdy a filmaře proslaveného gangsterskými filmy Sbal prachy a vypadni nebo Podfu(c)k, pomalu rozpadal.

Podle zdrojů z blízkosti dvojice byla jednou z příčin konce manželství Madonnina posedlost prací. Londýnský soud potvrdil rozvod v listopadu 2008.

Pro Madonnu tehdy tak skončilo rozchodem už druhé manželství, poprvé se provdala v roce 1985 v Malibu za hollywoodského herce Seana Penna. Bezdětný vztah vydržel čtyři roky.

Předtím, než se dala dohromady s Ritchie, prožila románek třeba se svým trenérem Carlosem Leonem, s nímž má dceru Lourdes. Sedm let po rozvodu s Madonnou, který mu mimo jiné vynesl majetkové vyrovnání v řádu stovek milionů korun, si Guy Ritchie vzal modelku Jacqui Ainsleyovou, se kterou má tři děti.

Témata: Madonna