Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natáčení nového Batmana provází problémy


ikona
do_Od
DCherecMatt ReevesnatáčenírežisérRobert PattinsonThe BatmanWarner Bros.
Přepracovaný Pattinson a puntičkářský Reeves? Na place chystaného Batmana podle všeho nepanuje zrovna dobrá nálada. 

Nový chystaný snímek režiséra Matta Reevese The Batman má před sebou pochopitelně nelehkou úlohu. Projekt od začátku srovnávaný s nejlepšími filmy Christophera Nolana je klíčovým nejen pro studio Warner Bros., potažmo komiksovou stáj DC, ale i Reevese samotného. Když film propadne, padne vina samozřejmě na něj, což by jeho kariéru mohlo na pár let slušně zbrzdit. A tak si filmař údajně dává zatraceně dobře záležet, aby byl film pokud možno co nejlepší to jde. Jenže právě tady se maličko rozchází s hlavní hvězdou snímku Robertem Pattinsonem.

Loni se objevila nepotvrzená informace z bulvárů, že Pattinson a Reeves mají diametrálně odlišný názor na to, jak by měl nový Batman vypadat. Zatímco Reeves tlačí Pattinsona do posilování a chce vidět Bruce Wayna s pořádnou muskulaturou, Pattinsonovi se cvičit nechce, Bruce si představuje hubeného a spoléhajícího více na svoje myšlení a technologii. V květnu pak vyšel rozhovor s Pattinsonem pro GQ, ve kterém herec v podstatě potvrdil, že během karantény prakticky necvičil. Tou dobou se navíc objevily zvěsti, že Reeves už má natáčení s línou hvězdou plné zuby, film ho přestává zajímat a chce mít celou produkci co nejdřív za sebou. Tohle ale nyní maličko vyvrací nové drby z placu.

V současnosti totiž podle všeho na place Batmana všichni tvrdě dřou, nejvíc to pak platí pro Pattinsona, který kvůli Reevesově perfekcionalismu musí někdy točit jeden záběr až padesátkrát, dokud není režisér spokojený. Tahle posedlost ale údajně Pattinsonovi nedělá vůbec dobře, zaprvé má na sobě těsný kostým, a za druhé je z posledních filmů zvyklý na výrazně volnější režim. Dalším problémem je stále trvající pandemie. Reevese tlačí čas, navíc se bojí nejen dalšího odkladu produkce, ale i Covidu samotného. Sám tak na sobě nosí tlustou bundu a lyžařské brýle – což ho sice v praxi příliš neochrání, ale prý se tak cítí bezpečněji, takže to nikdo další nekomentuje.

Jinými slovy stres, tvůrčí neshody, přísná koronavirová opatření a do toho všeho povinnost natočit fenomenální komiksový blockbuster. První teaser sice vypadal výborně, čím dál tím víc se ale zdá, že nový Batman má do zaručené pecky celkem daleko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace