Obermaierová, Rybová, Batěk... PŘEVRAT V ULICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Obermaierová, Krbová, Batěk... PŘEVRAT V ULICI!

Jaroslava Obermaierová alias drbna Nyklová si v nových dílech Ulice zkusí roli dohazovačky.
Jaroslava Obermaierová alias drbna Nyklová si v nových dílech Ulice zkusí roli dohazovačky. (Foto TV Nova , Profimedia.cz)

V prosinci jí nečekaně vyšel pozitivní test na koronavirus. A i když měla Jaroslava Obermaierová (74) lehký průběh, musela zastavit všechny své pracovní aktivity. Včetně natáčení Ulice, což ji dost štvalo. Teď se před kameru jako drbna Vilma Nyklová už vrátila a v nových dílech si zkusí roli dohazovačky.

To, že po 15 letech společného hraní nechali scenáristé Terezu Bebarovou (45) alias Světlanu zemřít, Obermaierová nesla dost nelibě. Za ta léta si na ni zvykla a brala ji jako součást rodiny. „Víte, mrzí mě, že končí Tereza v Ulici, protože jsme tam za těch patnáct let opravdu něco jako rodina. Na place jsem se s ní a s Vaškem Svobodou potkávala nejvíce, ale to je život, vždycky něco končí a něco začíná,” povzdechla si před časem.

HRÁTKY S LÁSKOU
Vlastní názor ale musela hodit za hlavu. Podle scénáře teď bude svému seriálovému synovi Lumírovi dohazovat ženu, která by mrtvou Světlanu zastoupila. Jako nejlepší řešení se jí podle informací Aha! bude zdát bývalá intrikánka Ingrid (Jana Sováková, 44), s níž si Lumír hodně rozumí. Ve hře nicméně bude ale i nová žena, jejíž identitu scenáristé zatím tají. Jak to dopadne, sledujte ode dneška každý všední den od 18.30 na Nově.

Ulice: Lumírova smuteční řeč

Video se připravuje ...

A co ještě přinese další sezona?

Ljuba Krbová (62) alias Anička
ZAMILOVANÁ AŽ PO UŠI
Vášnivý fotograf Šimon Fliegel (Aleš Procházka, 57) zamotá hlavu Aničce Liškové (Ljuba Krbová). A to tak, že občas vůbec nebude vědět, co si počít. Bude to taková romance zralého věku a přinese vtipné, místy až trapné okamžiky.

Sára Affašová (26) alias Jana Rytířová
ZAKÁZANÉ OVOCE
Slavný herec Saša Beck v podání Pavla Baťka (45) zase okouzlí Janu Rytířovou. Jsou kolegové ze seriálu, který spolu natáčeli, ale protože on je ženatý, tak se snaží, aby jejich vztah nikdo nepoznal. Jana si bude muset rozmyslet, jestli jí za to tento poměr stojí. A taky se uvidí, jestli bude Saša schopen se rozvést. Někde nablízku jí stále bude Bruno (Jaroslav Blažek, 23), který se na ni sice stále zlobí, ale má ji rád.

Eliška Hanušová (26) alias Bára Klímová
VELKÉ TAJEMSTVÍ
Bára se pořád snaží vyléčit z traumatu, které má po znásilnění Marešem (Michal Slaný, 44). Soud pořád probíhá. Franta (Matyáš Valenta, 24) o tom nic netuší. Tihle dva mladí lidé se mají rádi, ale dokud Bára nenajde odvahu, aby mu prozradila, co se stalo, tak k tomu sblížení asi nebude moct dojít.

Adrian Jastraban (51) alias Bedřich Liška
EROTICKÁ LINKA
Za jeho zády bude dál probíhat vztah mezi jeho Alicí (Eva Hacurová, 27) a Danem (Vojtěch Hrabák, 23), kteří si dál telefonují přes erotickou linku, přestože tahle Aličina brigáda mu hodně vadila. Dan není zlý, ale je to zvláštní člověk. Alice ho i tak má ráda jako mladšího bratra, chce ho mít nablízku. Každou chvíli ale hrozí, že to praskne a dozví se to Bedřich. Ví o tom totiž jeho kamarád Miloš (Jiří Štrébl, 62), a ten neumí držet jazyk za zuby.

Veronika Macková (26) alias Magda
ROMÁNEK S KOLEGOU
Magda (Veronika Macková, 26) je po smrti maminky (Yvetty Blanarovičové, 57) uzavřená do sebe a mužům nevěří. Kolega Prokop (Ondřej Studénka 35), který s ní flirtuje, se jí líbí, ale je možná až moc pohledný, aby mu hned důvěřovala. Po vánoční pauze ale Magdu čeká přelom a dostane od něj nečekaný narozeninový dárek. Bude to výlet do skal, který se natáčel mimo ateliéry v Českém ráji. Diváci se postupně dozvědí, jak to mezi nimi bude.

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.