Mazuch či Ikaunieks už v Boleslavi nepokračují, Jarolím naopak přivítal Jiráska s Preislerem

Mazuch či Ikaunieks už v Boleslavi nepokračují, Jarolím naopak přivítal Jiráska s Preislerem

V přípravě na odvetnou část Fortuna:ligy už je také Mladá Boleslav, jíž čekají v první lednové dekádě dva přípravné duely proti Pardubicím (5. 1.) a Bohemians 1905 (9. 1.)

Koho všechno měli hlavní kouč Karel Jarolím a jeho asistenti Boris Kočí, Lukáš Jarolím a Oldřich Pařízek v městě automobilů k dispozici?

Zatím jen dva brankáře Denise Hartycha a Jana Šedu, protože Petr Mikulec je na marodce a Jan Stejskal, jenž se vrátil ze slávistického hostování, hlásí nemoc.

Do pole má Boleslav v úvodu ledna k dispozici pětadvacet hráčů a to má ještě Brazilec Túlio o dva dny delší dovolenou a čtyřlístek Jakub Fulnek, Vojtěch Stránský, Ladislav Krobot a Michael Hönig je ve stavu nemocných.

Boleslavské vedení aktuálně jedná o příchodu čtyř hráčů, které už má v přípravě. Milan Jirásek by měl přestoupit z Baníku Ostrava, Dominik Preisler bude zapůjčen z Dukly, Solomon Omale má před sebou týdenní zkoušku z 1. SK Prostějov a Ladislav Dufek je na testech z Benešova.

Z béčka bude Jarolím zkoušet jak Denise Hartycha, tak Rashida Alhassana, s tím, že počítat už opět může také s Tomášem Ladrou, jenž byl v poslední době zapůjčen v Jablonci.

Pokud jde o odchody, součástí týmu již nejsou Dávis Ikaunieks, Jiří Kulhánek, Šimon Gabriel, Ondřej Zahustel, Jakub Markovič, Petr Mareš a Ondřej Mazuch, u nějž se jedná o změně působiště.

Kvalitou přerostl druhou ligu a nyní se mladý záložník stěhuje do Jablonce

Zdroj: fkmb.cz