„Tentokrát nebudu psát další slohy o tom, jak byl tenhle rok pro spoustu z nás těžký, plný uvědomění a přehodnocení priorit atd. Mám pocit, že to už jsem tu řekla stokrát, četla stokrát a nemusím to psát k přání i na další rok,“ napsala Slováčková na Instagram. Svou pozornost obrátila ke zdraví, velkému tématu loňského roku nejen pro ni.

Se zákeřným onemocněním bojovala dcera Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) více než rok, a přestože se štěstí celou tu dobu přiklánělo na její stranu, fanoušci byli nervózní, jestli se rakovina znovu nepřihlásí o slovo. Sama zpěvačka ze zcela zjevných důvodů nevynášela předčasné soudy a netrpělivě vyčkávala na výsledky testů.

Video: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Můžu vám teď s čistým srdcem říct jednu věc – jsem zdravá. Metastáze jsou od operace pryč, krev je v pořádku, sono neukázalo žádné nové nálezy,“ potěšila Anička na Silvestra své příznivce.

„Čekají mě teď každé tři měsíce kontroly. Celé to vstřebávám a upřímně pro mě bylo celkem těžké roztroubit to do světa, protože vím, jak těžké by pro mě bylo, kdyby za tři měsíce bylo všechno zase jinak a čekalo by mě nedejbože všechno od začátku... Ten strašák už tu bude asi vždycky, ale přijímám ho a určitě se spolu naučíme brzy pracovat,“ doplnila zpěvačka a popřála všem, aby stejně jako ona našli sílu bojovat v těžkých situacích a na konci každého dne měli důvod k úsměvu.

VIDEO: Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář

Video
Video se připravuje ...

Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář. Youtube.cz

Fotogalerie
81 fotografií