15 novinek, které Netflix uvede tento týden

První pracovní týden Nového roku bude na Netflixu ve znamení zajímavých dokumentárních sérií, nadávajícího Nicolase Cage, francouzské minisérie s Omarem Sy nebo kanadského dramatu, ve kterém září Vanessa Kirby. Tušíme ale, že Netflix v potají přidá do nabídky ještě další filmy, o kterých zatím nevíme, nebo k již dříve uvedeným titulům dodá alespoň titulky.

Dějiny nadávání – 1. řada

Nicolas Cage uvádí zábavný a pěkně sprostý seriál o historii a dopadech některých z nejznámějších anglických vulgarismů. Tohle jste o neslušných slovech určitě nevěděli! (5. ledna)

Gábinin kouzelný domek – 1. řada

Roztomilé čičinky, ztřeštěné nápady a nenapodobitelná kouzla! Milovnice koťat Gábi a její věrný parťák Pandy už na vás čekají s hromadou úžasných kočičích dobrodružství. (5. ledna)

Grinch

Věčně nabručený mrzout plánuje překazit Vánoce ve veselém městečku Kdosice. Nesobecká dívenka mu ale možná obměkčí srdce. (5. ledna)

Nailed it!: Mexiko – 3. řada

Zábavné pokusy amatérských pekařů o napodobení složitých pekařských a cukrářských výrobků v soutěži o finanční odměnu teď míří do Mexika. (5. ledna)

Promiňte, že ruším

Telemarkeťák dá na kolegovu radu a rychle šplhá po firemní žebříčku. Na vrcholu na něj ale čeká pěkně špinavá práce. (6. ledna)

Přežít svoji smrt – 1. řada

Co se s námi stane po smrti? Dokumentární seriál o výzkumu takzvaných prožitků blízké smrti, lidech, kteří je zažili, o reinkarnaci i o paranormálních jevech. (6. ledna)

Tony Parker – Poslední pokus

Film o životě a kariéře Tonyho Parkera, ze kterého se díky jeho odhodlání stal pravděpodobně nejlepší francouzský basketbalista. (6. ledna)

Kroniky Idhunu – 2. část

Chlapec, který náhle přišel o rodiče, bojuje s jejich vrahem, aby zachránil planetu, a objeví při tom nový svět plný nebezpečí i zázraků. (8. ledna)

Lupin – 1. část

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. (8. ledna)

Nejdrsnější věznice světa – 5. řada

Investigativní novináři se dobrovolně nechají zavřít do těch nejhorších světových věznic, kde vládne strach a brutalita. (8. ledna)

Předstírejme, že je to v pořádku – minisérie

Poznejte život v ulicích New Yorku okouzlujícím pohledem ironické spisovatelky, humoristky a vypravěčky Fran Lebowitz, u které se na kus řeči zastavil Martin Scorsese. (8. ledna)

Silák Bheem: Festival draků

Zima skončila a je tu festival draků. Bheem a ostatní obyvatelé městečka přivítají slunečné roční období oslavou, na kterou se všichni vždycky moc těší. (8. ledna)

Střípky ženy

Po tragickém domácím porodu se musí vyrovnat s návalem emocí i velkým smutkem a najít cestu zpátky ke svému partnerovi i rodině. (8. ledna)

Vyloučený

Aziz se plácá v krizi středního věku a hledá únik před nudnou prací, otravnými přáteli a neurvalou rodinou. A přitom musí předstírat, že je všechno v pohodě. (8. ledna)

Kouzelný park

Holčička s bujnou fantazií si vymyslí zábavní park. A když se její Země zázraků ocitne v nebezpečí, vydá se ji se svými zvířecími kamarády zachránit. (9. ledna)

Pokračuj na novinky na Netflixu z minulého týdne