Krmenčík odchází z Brugg na hostování do Řecka, reprezentační útočník zkusí štěstí v Soluni

Fotbalový útočník Michael Krmenčík odchází z Brugg a sezonu dohraje v PAOK Soluň. Belgický klub o hostování českého reprezentanta v aktuálně třetím celku řecké ligy informoval na svých internetových stránkách. Součástí dohody není opce na přestup.

Bruggy Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Brugg Michael Krmenčík

Útočník Brugg Michael Krmenčík | Foto: Belga Photo / Bruno Fahy | Zdroj: Profimedia

O Krmenčíkově odchodu se spekulovalo už delší dobu a urychlil ho prosincový příchod bývalého nizozemského reprezentanta Base Dosta. Český útočník od konce listopadu neodehrál za belgického šampiona ani minutu a v posledním ligovém utkání s Eupenem na konci prosince nebyl ani na lavičce. Za Bruggy naposledy skóroval v září.

UEFA zařadila sparťana Krejčího mezi padesátku světových talentů. Z české ligy je v žebříčku i Sima

Číst článek

„PAOK byl moje první volba. V Řecku patří ke špičce,“ řekl řeckým médiím po příletu sedmadvacetiletý Krmenčík. O trojnásobného ligového mistra s Plzní se zajímaly také istanbulské celky Besiktas a Fenerbahce, ve hře byly údajně i nabídky z Ruska.

Krmenčík v Bruggách působil od loňského ledna, kdy do belgického klubu přestoupil z Plzně a podepsal smlouvu do léta 2023. V úvodu nového angažmá nastupoval a v minulé sezoně, nedohrané kvůli koronaviru, získal s Bruggami belgický titul.

V tomto ročníku ale naskočil do základní sestavy jen v šesti soutěžních duelech. Celkem dal za Bruggy tři branky.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme